Miten opin ompelemaan?

Miten opin ompelemaan?
Miten opin ompelemaan? Miten opin ompelemaan? Miten opin ompelemaan? Miten opin ompelemaan? Miten opin ompelemaan?
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 978-952-93-9025-0

”Miten opin ompelemaan?” e-kirja on 42 sivun tietopaketti ompelun perusteista. Kirja on tarkoitettu etenkin aloitteleville ompelijoille. Hektisessä elämässä aikaa on rajallisesti eikä kaikilla ole mahdollisuuksia lähteä erillisille ompelukursseille. ”Miten opin ompelemaan?” kirja on mainio tapa oppia ompelun perusasiat. Kirja pysyy mukanasi kaikissa älylaitteissa ja voit perehtyä sen tarjoamiin tietoihin niin kotisohvalla kuin bussimatkalla.


"Omien kokemusten perusteella voin hyvillä mielin suositella e-kirjaa aloitteleville ompelijoille: uskon, että se toimii oikotienä onneen sen sijaan, että jokainen asia pitää erikseen netistä ja/tai kirjoista opiskella. Pidän myös Katin selkeästä ja kannustavasta tyylistä ilmaista asiat, sillä tiedän, että silloin, kun ompelu ei suju, selkeät ohjeet ja vertaistuki – vaikka sitten oppaan muodossa – ovat tarpeen." - Maaritse blogi


Miten opin ompelemaan?” e-kirjassa on kaikkea hyödyllistä tietoa, ohjeita ja vinkkejä ompeluharrastuksen aloittaville. Ompelusanastosta löydät selitykset erilaisille ompelussa käytettäville termeille, joihin törmäät niin tässä kirjassa kuin kaavalehtien ohjeissa. Kirjasta löytyy selkeä lista ja tietoa välttämättömistä sekä hyödyllistä ompelutarvikkeista, jotta sinun ei tarvitse suin päin rynnätä ostoksille valtavien valikoimien keskelle. Kirjassa on tietoa etenkin kotimaisissa verkkokaupoissa myytävistä kankaista. Mihin niitä käytetään sekä millaisella neulalla ja ompeleella, mitäkin kangasta on hyvä ommella. Kirjallisen tiedon lisäksi kirjassa on housujen, hupparin sekä tunikan kuvalliset ompeluohjeet. Perusvaatteiden ompelujärjestys on yleensä hyvin samanlainen ja kuvat auttavat sanallisten ohjeiden hahmottamista. Ompeluohjeista opit vaatteiden ompelujärjestyksen lisäksi esimerkiksi pääntien huolittelun kantilla, resorien ompelun sekä kahden erilaisen taskun toteutuksen. Kirja ei sisällä ohjeissa käytettyjen vaatteiden kaavoja.


Tietoa kirjoittajasta: Olen Kati Ylkänen, Unelmallinen yrityksen perustaja ja itseoppinut ompelija. Kirjoitin ”Miten opin ompelemaan?” e-kirjan, koska olisin itse kaivannut juuri sen kaltaista kattavaa opasta aloittaessani ompelun vuosia sitten. Aluksi tiedon etsiminen tuntui todella haastavalta ja lähes kaikki asiat on tullut opittua kantapään kautta. ”Miten opin ompelemaan?” kirjalla haluan inspiroida ompelusta innostuneita kokeilemaan sekä auttaa alkuun uudessa harrastuksessa helpommin ja nopeammin jakamalla omat tietotaitoni. Haluan, että sinäkin pääset kokemaan sen ompelun tuoman mahtavan fiiliksen ja sisältä kumpuavan onnistumisen riemun. Ompelu on mainio harrastus. Luovaa terapiaa, sopivasti haastetta ja käsillä tekemisen iloa.


Ostettuasi kirjan lähetetään se sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen ladattavana PDF tiedostona. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus ja muista palata maksun jälkeen kauppaan. Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi e-kirjan. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelma kuten Adobe Reader. Voit tulostaa tiedoston omaan käyttöösi, mutta sen kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi

Arvostelut 0 arvostelua