Josefiina tunikan kaavalisenssi

Josefiina tunikan kaavalisenssi
Josefiina tunikan kaavalisenssi Josefiina tunikan kaavalisenssi Josefiina tunikan kaavalisenssi Josefiina tunikan kaavalisenssi
60,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Lisenssi on voimassa vuoden eikä sisällä kaavaa. 


Kaavalisenssin ostamalla voit ommella Josefiina kaavalla myyntiin vaatteita omista tai asiakkaan ostamista kankaista. Lisenssi on voimassa ostopäivästä vuoden ajan ja kaava on ostettava erikseen.


Josefiina tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty. Rinnan alla on leikkaus ja etuhelmassa todella suuret taskut. Mukana tulevien ohjeiden puitteissa voit ommella tunikasta kolme erilaista variaatiota, pitkähihaisen hupputunikan sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen tunikan. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen. Lisätietoja ja arvioidun kangas määrän löydät Josefiina tunikan tuotetiedoista. 


Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus ja tilattuasi kaavalisenssin saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi

Arvostelut 0 arvostelua