Unelmallisen tarina


Heippa! Ihanaa, että olet löytänyt Unelmallisen verkkokaupan. Unelmallinen on rakennettu intohimosta ja rakkaudesta ompeluun. Halusta auttaa muita innostumaan ja onnistumaan ompelussa. Toivon todella, että tulet viihtymään!


”Innostu ja onnistu sinäkin ompelussa!”


Olen Kati, tamperelainen ompelualan yrittäjä. Haluni auttaa sinua ja muita ompelun harrastajia on lähtöisin omasta oppipolustani. Aikoinaan ompelu tuli elämääni vähän yllättäen, kun yhden aamun hulluna ideana päätin opetella ompelemaan. Tuon hetken tiedoillani oli hyvä, että erotin ompelukonetta saumurista. Saatikka, että olisin tiennyt tuon taivaallista kankaista, neuloista tai kaavoista. 


Olen käyttänyt varmasti tuhansia tunteja erilaisen tiedon etsimiseen, kokeiluun ja oppimiseen. Matkaan on mahtunut niin onnistumisia kuin epäonnistumisia, mieletön määrä iloa ja inspiraatiota. Iso osa asioista joita opetan, on vuosien työn tuloksena, usein kantapään kautta opittua. 


Unelmallisen avulla haluan auttaa sinua oppimaan ja onnistumaan, helpommin ja nopeammin jakamalla omat tietoni ja taitoni. Haluan inspiroida ompeluun niin aloittelijoita kuin harrastuksessa jo kehittyneempiä. Kokemaan sen ompelun tuoman mahtavan fiiliksen ja sisältä kumpuavan onnistumisen riemun. 


”Olen todella kiitollinen, että saan tehdä työtä, jota rakastan.”


Vuonna 2015 ompelemieni vaatteiden myötä, Unelmallisesta tuli minun unelmani ompelusta ja yrittämisestä, työn ja intohimon yhdistämisestä. Suosituksi tulleen ompelublogin myötä koin kuitenkin, että haluan enemmän auttaa ja inspiroida muita ompelusta innostuneita. 


Unelmallinen verkkokauppa tarjoaa tällä hetkellä kasvavan valikoiman suosittuja naisten ja miesten ompelukaavoja sekä monipuolisen e-kirjan, jonka avulla jokainen voi onnistua ompelussa.


Unelmallisen uusi ompelublogi sekä Youtube kanava keskittyvät verkkokaupan tavoin aikuisten vaateompeluun. Löydät värikkäästä ja persoonallisesta blogistani niin ideoita kuin inspiraatiota ompeluun, helppoja ja selkeitä ompeluohjeita sekä käsityöaiheisia matkavinkkejä. 


Vaikka Unelmallisen toiminnan pääpaino on aikuisten vaatteissa monet ideat ja oivallukset, innostavat ja kannustavat tekstit sekä ompelua helpottavat vinkit ja ohjeet toimivat varmasti myös muussa ompelussa. Muista, ettei ole olemassa yhtä oikeaa tyyliä oppia ja ommella. Parhaimmillaan ompelu on todella monipuolinen harrastus. Luovaa terapiaa, sopivasti haastetta, onnistumisen iloa ja käsillä tekemisen riemua. 


”Ei ole olemassa yhtä oikeaa tyyliä oppia ja ommella.”


Jos tarvitset apua tai kannustusta ompelussa, sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa rakentavaa palautetta tai toiveita, olen aina vain sähköpostin kati(at)unelmallinen.fi päässä. Autan sinua oikein mielelläni!


Ompelun iloa ja inspiraatiota just sinulle! Unelmallisin terkuin Kati