Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina

Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina
Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Aada on hihaton mekkokaava, joka sopii kangas valinnasta riippuen niin arkeen kuin juhlaan. Hihattoman yläosan istuvuutta parantaa naisellinen prinsessaleikkaus. Voit ommella mallin suositulla täyskellohelmalla, vyötäröltä poimutetulla hieman a-linjaisella helmalla sekä kauniisti laskeutuvalla neliönmuotoisella helmalla. Kaikkiin malleihin voi ommella lisäksi taskut sivusaumoihin.


Kaava on koossa 32-56. Kaava on tarkoitettu hieman joustavalle materiaalille (3 % elastaania).  Jos käytät enemmän joustavaa kangasta, se on ehdottomasti huomioitava oikea kokoa valitessa, mutta malli toimii hyvin myös tavallisesta trikoosta tehtynä. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon ennen ompelua. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen.


Esimerkki kangasmenekistä kun 160 cm leveän kankaan voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee: Kellohelmainen 180-210 cm, neliöhelma 170-220 cm, poimutettuhelma 130-170 cm. Ohjeessa tätä ei ole, mutta halutessasi voit ommella yläosan toiseen sivusaumaan piilovetoketjun.


Ostettuasi kaavapaketin toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.

Arvostelut 0 arvostelua