Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina

Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina
Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina Aada juhlamekkokaava, paperiarkkina
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Aada on kauniisti istuva hihaton mekkokaava, joka sopii kangas valinnasta riippuen niin arkeen kuin juhlaan. Hihattoman yläosan istuvuutta parantaa naisellinen prinsessaleikkaus. Voit ommella mallin suositulla täyskellohelmalla, vyötäröltä poimutetulla hieman a-linjaisella helmalla sekä kauniisti laskeutuvalla neliönmuotoisella helmalla. Kaikkiin malleihin voi ommella lisäksi taskut sivusaumoihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje

Tutustu ompelublogissa: Vinkkejä kellohelman huolitteluun


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56. Kaava on tarkoitettu hieman joustavalle materiaalille (3 % elastaania). Voit käyttää myös enemmän tai vähemmän joustavaa kangasta, mutta se on ehdottomasti huomioitava oikeaa kokoa valitessa. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon ennen ompelua. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan vaatteeseen. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki ja muut tarvikkeet:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Kellohelmainen 180-210 cm 
  • Neliöhelma 170-220 cm 
  • Poimutettuhelma 130-170 cm.
  • Halutessasi voit ommella toiseen sivusaumaan piilovetoketjun (ei ohjeessa).


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua