Anita imetysmekko. PDF-kaava

Anita imetysmekko. PDF-kaava
Anita imetysmekko. PDF-kaava Anita imetysmekko. PDF-kaava Anita imetysmekko. PDF-kaava Anita imetysmekko. PDF-kaava Anita imetysmekko. PDF-kaava
7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Anita imetysmekko kaava kuuluu myös Unelmallinen imetysmekko kaavapakettiin ja tämä tuote sisältää mekko kaavat sekä tavallisena, että imetysluukkullisena.


Anita mekon sivusaumoissa on taskut ja se on yläosasta vyötärölle asti hyvin vartalonmyötäinen. Helman muodolta mekko on kulmikas ja se kannattaakin tehdä ennemmin ohuemmasta kankaasta, jolloin helma laskeutuu kauniisti. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten  trikoo tai joustocollege. Mukana tulevien ohjeiden puitteissa voit ommella mekosta kolme erilaista variaatiota. Pitkähihaisen korkealla kauluksella sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen mekon avonaisella pääntiellä sekä tavallisena, että imetysluukullisena. Sovituskuvan mekko on ilman imetysluukkua, mutta imetysluukkujen poikkileikkaus tulee aavistuksen ylemmäs kuin Anne mekon poikkileikkaus.


Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Tavallisille ja imetysmekoille on omat mittataulukot. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa mekkojen sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. Mekot on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:


Lyhyt hihaiseen mekkoon 1,4-2,4 m, 3/4 osa hihaiseen 1,4-2,4 m ja pitkä hihaiseen kauluksella 1,9-2,9 m. Imetysmalleihin tarvitset lisäksi 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa.


Ostettuasi kaavan lähetetään se sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen ladattavana PDF tiedostona. Peruskaavan osat sisältävässä tiedostossa on yhteensä 38 sivua ja imetyskaavan osien tiedostossa 17 sivua. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus ja muista palata maksun jälkeen kauppaan. Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Ohjeet kaavojen käyttöön ja tulostamiseen:

Saat kaavat käyttöösi tallentamalla saamasi tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.

Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa.

Arvostelut 0 arvostelua