Anne imetysmekko, paperiarkkina

Anne imetysmekko, paperiarkkina
Anne imetysmekko, paperiarkkina Anne imetysmekko, paperiarkkina Anne imetysmekko, paperiarkkina Anne imetysmekko, paperiarkkina Anne imetysmekko, paperiarkkina
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Anne imetysmekko kaava kuuluu myös Unelmallinen imetysmekko kaavapakettiin ja tämä tuote sisältää mekko kaavat sekä tavallisena, että imetysluukkullisena.


Anne mekon sivusaumoissa on taskut ja se on yläosasta vyötärölle asti hyvin vartalonmyötäinen. Mekossa on vyötäröllä sauma ja helma on poimutettu hyvin pussimaiseksi. Voit ommella mukana tulevien ohjeiden puitteissa kolme erilaista variaatiota. Pitkähihaisen korkealla kauluksella sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen mekon avonaisella pääntiellä sekä tavallisena, että imetysluukullisena. Sovituskuvan mekko on ilman imetysluukkua, mutta imetysluukkujen poikkileikkaus tulee samaan kohtaan kuin mekon poikkileikkaus. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten  trikoo tai joustocollege.


Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Tavallisille ja imetysmekoille on omat mittataulukot. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa mekkojen sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. Mekot on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:

Lyhyt hihaiseen mekkoon 1,1-2,1 m, 3/4 osa hihaiseen 1,1-2,1 m ja pitkä hihaiseen kauluksella 1,5-2,5 m.


Lisäksi tarvitset mekon helmaan 2 cm leveää kuminauhaa 60 - 110 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi sekä helman poimuttamiseen framilon joustonauhaa 60-120 cm. Imetysmalleihin tarvitset lisäksi 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa.


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty. 

Paino:
160 g
Arvostelut 0 arvostelua