Anne mekko kaava, paperiarkkina

Anne mekko kaava, paperiarkkina
Anne mekko kaava, paperiarkkina Anne mekko kaava, paperiarkkina Anne mekko kaava, paperiarkkina Anne mekko kaava, paperiarkkina
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Anne -kaava kuuluu myös Unelmallinen mekko kaavapakettiin.


Anne mekon sivusaumoissa on taskut ja se on yläosasta vyötärölle asti hyvin vartalonmyötäinen. Mekossa on vyötäröllä sauma ja helma on poimutettu hyvin pussimaiseksi. Mukana tulevien ohjeiden puitteissa voit ommella mekosta kolme erilaista variaatiota, pitkähihaisen korkealla kauluksella sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen mekon avonaisella pääntiellä. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Kaavat sopivat niin aloittelijoille kuin kauemmin ompelua harrastaneille.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Mekot on kaavoitettu yläosasta todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle. Kaavat on sarjottu sen mukaisesti, että kaikki käyttäjät olisi mittataulukon mukaisia. Jollei näin ole vaatii kaavat tietenkin hieman muokkausta omien mittojen mukaisiksi.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: Lyhyt hihaiseen mekkoon 1,1-2,1 m, 3/4 osa hihaiseen 1,1-2,1 m ja pitkä hihaiseen kauluksella 1,5-2,5 m. Lisäksi tarvitset mekon helmaan 2 cm leveää kuminauhaa 60 - 110 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi sekä helman poimuttamiseen framilon joustonauhaa 60-120 cm.


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen yhtenä paperiarkkina. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.


Kaavat on myynnissä myös itse tulostettavana PDF-kaavana. Lisätietoa löydät täältä.

Paino:
105 g
Arvostelut 0 arvostelua