Annukka housukaava, paperiarkkina

Annukka housukaava, paperiarkkina
Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina Annukka housukaava, paperiarkkina
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naisten Annukka housukaavalla ompelet siistit arkihousut, mukavat kotipöksyt, kesäiset caprit tai vaikka pyöräilyshortsit. 


Tästä monipuolisesta housukaavasta löytyy valmiiden kaavanosien puitteissa yli toistakymmentä erilaista variaatioita!


Kaavassa on paljon sopivia vaihtoehtoja eri tasoisille ompelijoille. Voit aloittaa yksinkertaisimmasta malleista ja edetä omassa tahdissa astetta haastavampiin variaatioihin.


Tutustu ompeluohjeisiin:Voit ommella upeat housut, caprit tai shortsit pelkistettynä versiona tai kokeilla hyödyllisiä taskuja tai näyttävinä yksityiskohtina lahkeiden nyöri kiristystä.


Nämä housut on ylhäältä melko vartalonmyötäiset, mutta levenee trumpettihousujen tapaan kauniisti lahkeista. Anna leveiden lahkeiden liehua tai poimuta ne kivasti kuminauhalla.


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. 


Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi!


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai ohut joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Shortsit kuminauhakujalla 60-120 cm, taskuilla ja vyötärökaitaleella 90- 140 cm
  • Caprit kuminauhakujalla 80-160 cm, taskuilla ja vyötärökaitaleella 110-180 cm
  • Pitkät kuminauhakujalla 110-220 cm, taskuilla ja vyötärökaitaleella 140-240 cm


Muut tarvikkeet:

  • Vyötärölle haluamasi levyistä kuminauhaa mallissa vyötärö kuminauhakujalla
  • Malliin vyötärökaitaleella 4,5 cm leveää kuminauhaa
  • Lahkeiden poimuttamiseen 2,5 cm leveää kuminauhaa
  • Neljä nyörinpäätä ja nyöriä tai nauhaa sivusaumojen poimuttamiseen.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen tai noudon Tampereen Härmälästä. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
170 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet