Annukka housut, PDF-kaava

Annukka housut, PDF-kaava
Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava Annukka housut, PDF-kaava
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naisten Annukka housukaavalla ompelet siistit arkihousut, mukavat kotipöksyt, kesäiset caprit tai vaikka pyöräilyshortsit. 


Tästä monipuolisesta housukaavasta löytyy valmiiden kaavanosien puitteissa yli toistakymmentä erilaista variaatioita!


Kaavassa on paljon sopivia vaihtoehtoja eri tasoisille ompelijoille. Voit aloittaa yksinkertaisimmasta malleista ja edetä omassa tahdissa astetta haastavampiin variaatioihin.


Tutustu ompeluohjeisiin:Voit ommella upeat housut, caprit tai shortsit pelkistettynä versiona tai kokeilla hyödyllisiä taskuja tai näyttävinä yksityiskohtina lahkeiden nyöri kiristystä.


Nämä housut on ylhäältä melko vartalonmyötäiset, mutta levenee trumpettihousujen tapaan kauniisti lahkeista. Anna leveiden lahkeiden liehua tai poimuta ne kivasti kuminauhalla.


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. 


Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi!


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai ohut joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Shortsit kuminauhakujalla 60-120 cm, taskuilla ja vyötärökaitaleella 90- 140 cm
  • Caprit kuminauhakujalla 80-160 cm, taskuilla ja vyötärökaitaleella 110-180 cm
  • Pitkät kuminauhakujalla 110-220 cm, taskuilla ja vyötärökaitaleella 140-240 cm


Muut tarvikkeet:

  • Vyötärölle haluamasi levyistä kuminauhaa mallissa vyötärö kuminauhakujalla
  • Malliin vyötärökaitaleella 4,5 cm leveää kuminauhaa
  • Lahkeiden poimuttamiseen 2,5 cm leveää kuminauhaa
  • Neljä nyörinpäätä ja nyöriä tai nauhaa sivusaumojen poimuttamiseen.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Annukka housukaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 40 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet