Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina

Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina
Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina Emma paita ja Irmeli housukaava, paperiarkkina
31,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pakettiin kuuluvat Emma paitakaava ja Irmeli housukaava on ostettavissa myös erikseen normaalilla hinnalla.


Tämä tarjouskaavapaketti sisältää naisille todella monipuoliset yläosan ja alaosan peruskaavat eli Emma paitakaavan ja Irmeli housukaavan perinteisinä paperiarkkeina. Voit ommella molemmista kaavoista usieta erilaisia variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Emma paitakaavassa on mahdollisuus avonaisen pääntien lisäksi tavalliseen sekä kietaisuhuppuun, erilaisia hiha vaihtoehtoja eli t-paita, 3/4 osa hihat sekä pitkä ja resorillinen pitkähihainen, kaksi erilaista tyyliä helmaan suora ja resorillinen sekä kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa sivusaumaan tuleva tai etukappaleen päälle ommeltava kengurutasku. Etukappaleen voi ommella vetoketjulla tai ilman. Lisäksi voit ommella etukappaleen toivotulla rintamuotolaskoksella tai ilman. 


Irmeli housukaavan voit ommella shortseiha sekä pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Housuissa on kuminauhavyötärö ja lisäksi mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Koon valinta:

Kaavat on arkilla koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavan mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen. Molemmat kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 

  • T-paitaan 80-110 cm 
  • 3/4 osa hihaiseen 100-140 cm
  • Pitkähihaiseen 130-150 cm, 
  • Kietaisuhupulliseen 150-230 cm 
  • Vetoketjuhuppariin 130-200 cm 


  • Shortsit leveillä lahkeilla 60-130 cm
  • Caprimittaiset lahkeet resorilla 70-150 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 75-160 cm. 
  • Pitkät lahkeet resorilla 100-210 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 110-220 cm.

Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria, nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta ja vetoketjun (55-65 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi) sekä vyötärökuminauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
220 g
Arvostelut 0 arvostelua