Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava

Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava
Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava Emma paita ja Irmeli housut, PDF-kaava
17,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pakettiin kuuluvat Emma paitakaava ja Irmeli housukaava on ostettavissa myös erikseen normaalilla hinnalla.


Tämä tarjous kaavapaketti sisältää naisille todella monipuoliset yläosan ja alaosan peruskaavat eli Emma paitakaavan ja Irmeli housukaavan itse tulostettava PDF-kaavana ja ne toimitetaan sähköisesti. Voit ommella molemmista kaavoista useita erilaisia variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Emma paitakaavassa on mahdollisuus avonaisen pääntien lisäksi tavalliseen sekä kietaisuhuppuun, erilaisia hiha vaihtoehtoja eli t-paita, 3/4 osa hihat sekä pitkä ja resorillinen pitkähihainen, kaksi erilaista tyyliä helmaan suora ja resorillinen sekä kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa sivusaumaan tuleva tai etukappaleen päälle ommeltava kengurutasku. Etukappaleen voi ommella vetoketjulla tai ilman. Lisäksi voit ommella etukappaleen toivotulla rintamuotolaskoksella tai ilman. 


Irmeli housukaavan voit ommella shortseiha sekä pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Housuissa on kuminauhavyötärö ja lisäksi mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Koon valinta:

Kaavat on arkilla koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavan mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen. Molemmat kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 

  • T-paitaan 80-110 cm 
  • 3/4 osa hihaiseen 100-140 cm
  • Pitkähihaiseen 130-150 cm, 
  • Kietaisuhupulliseen 150-230 cm 
  • Vetoketjuhuppariin 130-200 cm 


  • Shortsit leveillä lahkeilla 60-130 cm
  • Caprimittaiset lahkeet resorilla 70-150 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 75-160 cm. 
  • Pitkät lahkeet resorilla 100-210 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 110-220 cm.

Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria, nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta ja vetoketjun (55-65 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi) sekä vyötärökuminauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Irmeli housujen tiedostossa on yhteensä 23 sivua ja Emma paidassa 33 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua