Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina

Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina
Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina Emma ja Viljo paitakaava, paperiarkkina
23,84 €
29,80 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Pakettiin kuuluvat Emma ja Viljo paidat on ostettavissa myös erikseen normaalilla hinnalla 14.90€ kappale.


Tämä tarjous kaavapaketti sisältää naisille ja miehille suunnitellut, todella monipuoliset yläosan peruskaavat eli Emma ja Viljo paitojen kaavat perinteisinä paperiarkkeina. Voit ommella molemmista kaavoista toistakymmentä erilaista variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Molemmissa kaavoissa on mahdollisuus avonaisen pääntien lisäksi tavalliseen sekä kietaisuhuppuun, erilaisia hiha vaihtoehtoja eli t-paita sekä pitkä ja resorillinen pitkähihainen, kaksi erilaista tyyliä helmaan suora ja resorillinen sekä kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa sivusaumaan tuleva tai etukappaleen päälle ommeltava kengurutasku. Etukappaleen voi ommella vetojetkulla tai ilman. Naisten Emma paidan kaava sisältää lisäksi 3/4 osa hihat sekä etukappaleen toivotulla rintamuotolaskoksella sekä ilman. 


Koon valinta:

Emma paita on arkilla koossa 32-56 ja Viljo paita koossa 44-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavan mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen. Molemmat kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 

  • T-paitaan 80-110 cm 
  • 3/4 osa hihaiseen 100-140 cm
  • Pitkähihaiseen 130-150 cm, 
  • Kietaisuhupulliseen 150-230 cm 
  • Vetoketjuhuppariin 130-200 cm 

Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria, nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta ja vetoketjun (55-65 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi).


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Arvostelut 0 arvostelua