Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava

Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava
Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava Emma ja Viljo paitakaava, PDF-kaava
17,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Tämä on itse tulostettava PDF-kaava ja toimitetaan sähköisesti. Tämä tuote sisältää naisille ja miehille suunnitellut, todella monipuoliset yläosan peruskaavat eli Emma ja Viljo paidat. Voit ommella molemmista kaavoista toistakymmentä erilaista variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Molemmissa kaavoissa on mahdollisuus avonaisen pääntien lisäksi tavalliseen sekä kietaisuhuppuun, erilaisia hiha vaihtoehtoja eli t-paita sekä pitkä ja resorillinen pitkähihainen, kaksi erilaista tyyliä helmaan suora ja resorillinen sekä kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa sivusaumaan tuleva tai etukappaleen päälle ommeltava kengurutasku. Etukappaleen voi ommella vetojetkulla tai ilman. Naisten Emma paidan kaava sisältää lisäksi 3/4 osa hihat sekä etukappaleen toivotulla rintamuotolaskoksella sekä ilman. 


Koon valinta:

Emma paita on arkilla koossa 32-56 ja Viljo paita koossa 44-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavan mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen. Molemmat kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Emma paidan sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48. Viljo paidan sovituskuvissa 184 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 52.


Ohjeet kaavan ostoon ja tulostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Viljo paidan tiedostossa on yhteensä 28 sivua ja Emma paidassa 33 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua