Hannele paita, PDF-kaava

Hannele paita, PDF-kaava
Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava Hannele paita, PDF-kaava
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naisten upea Hannele paitakaava on täynnä täydellisen kesäisiä variaatioita. Tällä paitakaavalla ompelet niin perus teepparit kuin uniikit paidat taskuilla tai frilloilla leikitellen.


Hannele paitakaavassa on useita todella toivottuja yksityiskohtia. Kaiken kaikkiaan voit ommella tällä kaavalla yli 20 erilaista variaatiota!


Voit tehdä paidan rintamuotolaskoksella tai ilman, pyöreällä tai enemmän v:n mallisella pääntiellä, kaarevilla taskuilla sivusaumoissa, suurella kengurutaskulla tai ilman.


Tavallisen t-paitan hihan lisäksi paidan voi tehdä suloisilla olkafrilloilla, upeilla tulppaanihihoilla, näyttävillä perhoshihoilla tai leveillä trumpettihihoilla.


Hannele paitakaavassa on myös useita aloittelijoille sopivia vaihtoehtoja. Tarvittaessa voit tutustu myös näihin ompeluohjeisiin:Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai  ohut joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • T-paitaan 80-110 cm ilman taskuja
  • Paitaan 3/4 osa hihoilla 110-150 cm ilman taskuja
  • Paitaan pitkillä hihoilla 150-170 cm ilman taskuja
  • Paitaan perhoshihoilla 120 - 140 cm ilman taskuja
  • Paitaan etu- ja takahihalla 110 - 120 cm ilman taskuja


Muut tarvikkeet:

Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti alla mainittuja tarvikkeita.


  • Framilon joustonauhaa olkafrillojen poimuttamiseen. Voit poimuttaa olkafrillat myös poimutuslankojen avulla.
  • 1,5 - 2 cm leveää kuminauhaa pitkähihaisen ja ¾ osa hihaisen hihansuun poimuttamiseen.


Ohjeet PDF-kaavan käyttöön ja ostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Hannele paitakaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 39 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua