Hannele paitakaava, paperiarkkina

Hannele paitakaava, paperiarkkina
Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina Hannele paitakaava, paperiarkkina
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naisten upea Hannele paitakaava on täynnä täydellisen kesäisiä variaatioita. Tällä paitakaavalla ompelet niin perus teepparit kuin uniikit paidat taskuilla tai frilloilla leikitellen.


Hannele paitakaavassa on useita todella toivottuja yksityiskohtia. Kaiken kaikkiaan voit ommella tällä kaavalla yli 20 erilaista variaatiota!


Voit tehdä paidan rintamuotolaskoksella tai ilman, pyöreällä tai enemmän v:n mallisella pääntiellä, kaarevilla taskuilla sivusaumoissa, suurella kengurutaskulla tai ilman.


Tavallisen t-paitan hihan lisäksi paidan voi tehdä suloisilla olkafrilloilla, upeilla tulppaanihihoilla, näyttävillä perhoshihoilla tai leveillä trumpettihihoilla.


Hannele paitakaavassa on myös useita aloittelijoille sopivia vaihtoehtoja. Tarvittaessa voit tutustu myös näihin ompeluohjeisiin:Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai  ohut joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • T-paitaan 80-110 cm ilman taskuja
  • Paitaan 3/4 osa hihoilla 110-150 cm ilman taskuja
  • Paitaan pitkillä hihoilla 150-170 cm ilman taskuja
  • Paitaan perhoshihoilla 120 - 140 cm ilman taskuja
  • Paitaan etu- ja takahihalla 110 - 120 cm ilman taskuja


Muut tarvikkeet:

Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti alla mainittuja tarvikkeita.


  • Framilon joustonauhaa olkafrillojen poimuttamiseen. Voit poimuttaa olkafrillat myös poimutuslankojen avulla.
  • 1,5 - 2 cm leveää kuminauhaa pitkähihaisen ja ¾ osa hihaisen hihansuun poimuttamiseen.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Härmälästä. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
160 g
Arvostelut 0 arvostelua