Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava

Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava
Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Harri raglanhihainen yläosa, PDF-kaava
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Harri yläosankaava on miehille mitoitettu peruskaava raglanhihalla. Tämän monipuolisen mallin istuvuutta parantaa etu- ja takakappaleen leikkaukset.


Voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa tällä kaavalla toistakymmentä erilaista variaatio. Paljon sopivia vaihtoehtoja eritasoisille ompelijoille, aloittelevasta edistyneimpiin. Viivapiirroskuvasta näet osan erilaisista variaatio mahdollisuuksista.


Harri yläosan voi ommella paitamittaisena suoralla, takaa pidemmällä tai resorihelmalla, joko vetoketjulla tai ilman. Avonaisen pääntien lisäksi paketti sisältää kaavat kietaisuhuppuun sekä vetoketjullisen mallin edestä korkeaan huppuun. Hihat voit ommella kolmella eri tyylillä t-paitana sekä pitkänä ja resorillisena pitkähihaisena. 


Lisäksi löydät kaavasta kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa. Helpot sivusaumaan ommeltavat taskut sekä etukappaleen leikkaukseen ommeltavat näyttävä vetoketjutaskut.


Tutustu ompeluohjeisiin: 


Koon valinta:

Kaavat on koossa 44-64. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Sovituskuvissa 184 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 52.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaanmenekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • T-paita 80-130 cm
  • Pitkähihainen paita 160 cm
  • Kietasuhupullinen paitana 200 cm
  • Vetoketjuhuppari 210 cm


Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti kaksi vetoketjua taskunsuulle sekä avovetoketjun, resoria helmaan ja hihansuulle, kaksi sirkkarengasta ja nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä huppuun), kaksi nyörinpäätä ja tukikangasta sirkkarenkaille sekä vetoketjujen kohtaan. 


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostukseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Harri kaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 33 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua