Helena imetysmekko, paperiarkkina

Helena imetysmekko, paperiarkkina
Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Helena imetysmekko kaava kuuluu myös Unelmallinen imetysmekko kaavapakettiin ja tämä tuote sisältää mekko kaavat sekä tavallisena, että imetysluukkullisena.


Helena mekon sivusaumoissa on taskut ja se on yläosasta vyötärölle asti hyvin vartalonmyötäinen. Mekko sopii mainiosti käytettäväksi myös ilman kuminauhaa sillä helma itsessään on kauniin pyöristetyn muotoinen. Voit ommella mukana tulevien ohjeiden puitteissa kolme erilaista variaatiota. Pitkähihaisen korkealla kauluksella sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen mekon avonaisella pääntiellä sekä tavallisena, että imetysluukullisena. Sovituskuvien mekot on ilman imetysluukkua, mutta imetysluukkujen poikkileikkaus tulee aavistuksen ylemmäs kuin Anne mekon poikkileikkaus. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten  trikoo tai joustocollege.


Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Tavallisille ja imetysmekoille on omat mittataulukot. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa mekkojen sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. Mekot on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:

Lyhyt hihaiseen mekkoon 1,1-2,1 m, 3/4 osa hihaiseen 1,1-2,1 m ja pitkä hihaiseen kauluksella 1,5-2,5 m.


Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mekon helmaan 2 cm leveää kuminauhaa 60 - 110 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi. Imetysmalleihin tarvitset lisäksi 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.

Paino:
180 g
Arvostelut 0 arvostelua