Helena imetysmekko, paperiarkkina

Helena imetysmekko, paperiarkkina
Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina Helena imetysmekko, paperiarkkina
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Helena imetysmekkokaava kuuluu myös Unelmallinen imetysmekko kaavapakettiin. Tämä tuote sisältää Helena mekkokaavan sekä tavallisena, että imetysluukullisena.


Yläosasta hyvin vartalonmyötäisen Helena mekon helma itsessään on kauniin pyöristetyn muotoinen ja sopii mainiosti käytettäväksi myös ilman helman kuminauhaa. Saat ommeltua Helena mekosta erilaisia variaatioita imetysluukulla tai ilman, mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa. Voit ommella mallin pitkähihaisena, lyhythihaisena sekä 3/4 osa hihaisena, korkealla kauluksella tai avonaisella pääntiellä. Voit ommella lisäksi sivusaumoihin taskut.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56. Pientä mitoitusta! Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversiossa mekon sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle.


Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Kaava on etenkin yläosasta kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluat omastasi yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla! Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaava on tarkoitettu hyvin joustavalle (n. 8% elastaania) materiaalille. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on perus kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48 ilman imetysluukkua.


Kangasmenekki ja muut tarvikkeet:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhyt hihaiseen mekkoon 1,1 - 2,1 m 
  • 3/4 osa hihaiseen 1,1 - 2,1 m 
  • Pitkä hihaiseen kauluksella 1,5 - 2,5 m.
  • Lisäksi tarvitset halutessasi helmaan 2 cm leveää kuminauhaa 60 - 120 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi. 
  • Imetysmalleihin tarvitset 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
155 g
Arvostelut 0 arvostelua