Helmi neuletakki PDF-kaava

Helmi neuletakki PDF-kaava
Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava Helmi neuletakki PDF-kaava
7,92 €
9,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Helmi on naisten ihana neuletakkikaava usealla eri pituudella. Mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa saat ommeltua tästä jopa toistakymmentä erilaista variaatiota.


Tällä neuletakkikaavalla ompelet niin siistimmät jakut kuin täydelliset mukavuus vaatteet, joihin kääriytyä talven pakkasilla.


Unelmallisen Facebook sivulta voit käydä katsomassa myös muiden Helmi kaavalla tekemiä neuletakkeja >> https://www.facebook.com/unelmallinen/photos/a.745253518893331/3548016321950356/


Helmi kaavapaketissa on kaavat neuletakkiin paita, tunika ja mekkomittaisena. Neuletakit on edestä lyhyempiä, mutta voit tehdä ne myös edestä ja takaa samanmittaisella helmalla.


Voit tehdä neuletakit hupullisena, shaalikauluksella tai huivikauluksella. Lisäksi paketista löytyy kaavanosat vyöhön ja sivusaumataskuihin.


Tutustu ompeluohjeisiin: 

Sivusaumataskujen ompelu >> https://www.unelmallinenompelublogi.fi/sivusaumataskun-ompeluohje/


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille. Kauluksellisissa malleissa kannattaa suosia lisäksi enemmän laskeutuvaa materiaalia kuten merinovillaa, bambu- ja viskoositrikoota tai joustocollegea. Hupullisen malliin sopii hyvin myös puuvilla-elastaani trikoo tai joustocollege.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Hupulliseen paitamittaisena 150 - 210 cm, tunikamittaisena 160 - 250 cm ja mekkomittaisena 180 - 290 cm
  • Leveällä shaalikauluksella paitamittaisena  170 - 240 cm, tunikamittaisena 200 - 280 cm ja mekkomittaisena 240 - 320 cm
  • Huivikauluksella paitamittaisena 160 - 190 cm, tunikamittaisena 180 - 220 cm ja mekkomittaisena 200 - 260 cm


Muut tarvikkeet:

Jos haluat, voit tukea olkasaumat framilon joustonauhalla ja alavarat tukikankaalla.


Ohjeet PDF-kaavan ostamiseen ja tulostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Helmi neuletakkikaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 24 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 5 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-20%
Helmi neuletakki, paperikaava
Yhteensopivat tuotteet
-20%
Lotta tunika, PDF-kaava
7,92 € 9,90 €
-20%
Taika yläosa, PDF-kaava
7,92 € 9,90 €