Iivari housukaava, paperiarkkina

Iivari housukaava, paperiarkkina
Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina Iivari housukaava, paperiarkkina
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Iivari on mukavan väljä ja rento collegehousujen kaava miehille. Tästä monipuolisesta perushousujen kaavasta löytyy paljon erilaisia variaatioita kaikkiin vuodenaikoihin.  Kaava sopii myös aloittelijoille ja on helppo ommella.


Vinkki: Yhdessä Viljo paidan kanssa saat loistavan oloasun


Viivapiirroskuvasta näet osan housujen erilaisista variaatio mahdollisuuksista. Voit ommella mallin shortseiha sekä pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Housuissa on kuminauhavyötärö ja lisäksi mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaava on koossa 44-64 ja tarkoitettu joustavalle materiaalilla kuten joustocollege. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi! Sovituskuvissa 184 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 52.


Kangasmenekki ja muut tarvikkeet:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Shortsit leveillä lahkeilla 65-150 cm
  • Caprimittaiset lahkeet resorilla  75-160 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 80-170 cm. 
  • Pitkät lahkeet resorilla 105-230 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 115-250 cm.
  • Lisäksi tarvitset haluamasi levyisen kuminauhan vyötärölle. Lahkeisiin tarvitset mahdollisesti lisäksi kuminauhaa ja resoria.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
121 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet