Iivari housut, PDF-kaava

Iivari housut, PDF-kaava
Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava Iivari housut, PDF-kaava
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Tämä on itse tulostettava PDF-kaava ja toimitetaan sähköisesti. Katso ohjevideo: PDF-kaavan tulostus ja kasaaminen


Iivari on mukavan väljä ja rento collegehousujen kaava miehille. Tästä monipuolisesta perushousujen kaavasta löytyy paljon erilaisia variaatioita kaikkiin vuodenaikoihin.  Kaava sopii myös aloittelijoille ja on helppo ommella.


Vinkki: Yhdessä Viljo paidan kanssa saat loistavan oloasun


Viivapiirroskuvasta näet osan housujen erilaisista variaatio mahdollisuuksista. Voit ommella mallin shortseiha sekä pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Housuissa on kuminauhavyötärö ja lisäksi mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaava on koossa 44-64 ja tarkoitettu joustavalle materiaalilla kuten joustocollege. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi! Sovituskuvissa 184 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 52.


Kangasmenekki ja muut tarvikkeet:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Shortsit leveillä lahkeilla 65-150 cm
  • Caprimittaiset lahkeet resorilla  75-160 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 80-170 cm. 
  • Pitkät lahkeet resorilla 105-230 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 115-250 cm.
  • Lisäksi tarvitset haluamasi levyisen kuminauhan vyötärölle. Lahkeisiin tarvitset mahdollisesti lisäksi kuminauhaa ja resoria.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostamiseen:


Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Iivari housukaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 28 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet