Ilta poncho, PDF-kaava

Ilta poncho, PDF-kaava
Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava Ilta poncho, PDF-kaava
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naisten tyylikkäällä ponchokaavalla ompelet ihanat lämmikkeet niin kesän viileisiin iltoihin, kevään kauniisiin päiviin kuin syksyn upeaan ruskaan. Mukava poncho on oiva valinta myös kotoiluun ja sohvalla rentoutumiseen.


Väljän ponchon voi yhdistää monipuolisesti erilaisten paitojen, mekkojen ja leggingsien kanssa. Se on erittäin käytännöllinen valinta arjen eri tilanteisiin.


Tästä upeasta ponchokaavasta löytyy valmiiden kaavanosien puitteissa yli kymmenen erilaista variaatioita! Kaava sopii loistavasti myös aloittelijoille.


Tutustu ompeluohjeisiin:Voit ommella upean hihallisen ponchon yksinkertaisempana mallina avonaisella pääntiellä tai kokeilla hyöydyllisenä yksityiskohtana kengurutaskua. 


Kokeile myös uniikkia ponchoa kietaisuhupulla, kietaisukauluksella, korkealla savupiippu kauluksella, edestä matalalla tai korkealla hupulla. 


Ponchosta löytyy kaavat myös kaksiin eri mittaisiin hiharesoreihin. Halutessasi voit kuitenkin tehdä ponchon lyhyemmillä hihahoilla jättämällä resorit pois.


Vinkki, saat ponchon kaavalla ommeltua myös perinteisemmän ponchon kun jätät hihojen sivusaumat ompelematta kiinni.


Koon valinta:


Kaava on arkilla kahdessa koossa. Pienempi koko on sopivampi XS-L kokoisille ja suurempi XL-3XL kokoisille. Nämä koot ovat kuitenkin vain suuntaa antavia, minkä vuoksi näistä ei ole myöskään erillistä kokotaulukkoa. Voit valita kumman koon haluat.

Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten merinovilla, puuvilla-elastaani trikoo tai joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on käytössä koko XS-L.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Ponchoon avonaisella pääntiellä, edestä korkealla tai matalalla hupulla, kietaisu kauluksella tai hupulla 250 cm
  • Ponchoon korkealla kauluksella 280 cm


Muut tarvikkeet:


  • Hihoihin ja avonaisen pääntien huolitteluun resoria 40 cm
  • Edestä matalaan huppuun ja kietaisukaulukseen kaksi sirkkarengasta, nyöriä 100 cm tai mieleisesi määrä, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta sirkkarenkaiden tukemiseksi. 


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Ilta ponchokaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 30 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua