Irmeli housukaava, paperiarkkina

Irmeli housukaava, paperiarkkina
Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina Irmeli housukaava, paperiarkkina
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Irmeli on mukavan väljä ja rento collegehousujen kaava naisille. Tästä monipuolisesta perushousujen kaavasta löytyy paljon erilaisia variaatioita kaikkiin vuodenaikoihin. Kaava sopii myös aloittelijoille ja on helppo ommella.


Vinkki: Yhdessä Emma paidan kanssa saat loistavan oloasun


Viivapiirroskuvasta näet osan housujen erilaisista variaatio mahdollisuuksista. Voit ommella mallin shortseiha sekä pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Housuissa on kuminauhavyötärö ja lisäksi mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56 ja tarkoitettu joustavalle materiaalilla kuten joustocollege. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi! Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki ja muut tarvikkeet:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Shortsit leveillä lahkeilla 60-130 cm
  • Caprimittaiset lahkeet resorilla 70-150 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 75-160 cm. 
  • Pitkät lahkeet resorilla 100-210 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 110-220 cm.
  • Lisäksi tarvitset haluamasi levyisen kuminauhan vyötärölle. Lahkeisiin tarvitset mahdollisesti lisäksi kuminauhaa ja resoria.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
107 g
Arvostelut 0 arvostelua