Järjestä ompelutarvikkeet verkkokurssi

Järjestä ompelutarvikkeet verkkokurssi
Järjestä ompelutarvikkeet verkkokurssi
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Järjestä ompelutarvikkeet -verkkokurssi on seitsemän päivää kestävä kurssi, jossa saat uudet materiaalit sähköpostiisi kerran päivässä. Kurssin avulla selätät ompelutarvike kaaoksen ja löydät tilaa ompelun ilolle ja inspiraatiolle. Kolmatta kertaa järjestettävä kurssi on nyt myynnissä rajoitetun ajan vain 24.11. asti!


Selätä kaaos ja anna tilaa luovuudelle, ompelun ilolle ja inspiraatiolle


Järjestä ompelutarvikkeet kurssilla käydään eri ompelutarvikkeet lajeittain läpi ja järjestetään ne loogisesti juuri sinulle sopivalla tavalla. Saat uusien ideoiden, vinkkien, tehtävien ja ohjeiden lisäksi kannustusta kaaoksen taltuttamiseen. Järjestämisen lisäksi opit ylläpitämään jatkossakin siistin tilan.


Järjestä ompelutarvikkeet kurssi sopii sinulle, oli käytössäsi sitten pienet tai suuret ompelutilat. Kurssilla ei ole tarkoitus taikoa kenellekään omaa ompeluhuonetta tai lisää tilaa vaan ompelutarvikkeet järjestetään jokaisen omien mahdollisuuksien puitteissa. Kerron kurssilla kaikki omat vinkkini ja ideani, mitä keksin silloin kuin itselläni oli ompelutilaa äärimmäisen vähän.


Haluatko siistin ompelutilan? Kurssin ohjeilla onnistut varmasti!


Kurssi koostuu seitsemästä eri osiosta ja tarvikkeiden järjestäminen käydään läpi selkeästi askel askeleelta etenevin tehtävin. Saat kurssin jokaisena päivänä (25.11-1.12) sähköpostiisi kerrallaan yhden osion materiaalit videoina, kuvina ja ladattavina PDF-tiedostoina.


Kun säilytät kurssiin liittyvät sähköpostiviestit jää kaikki materiaalit käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Voit tehdä kurssin tehtävät heti materiaalit saatuasi tai käydä ne läpi myöhemmin omassa tahdissasi. Jokainen uusi oivallus ja yksikin järjestetty tavara on askel kohti innostavaa ompelutilaa.


Jokainen uusi oivallus on askel kohti innostavaa ompelutilaa


Kurssin ostaminen: valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus ja muista palata maksun jälkeen kauppaan. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi heti tilausvahvistuksen. Kurssi alkaa 25. marraskuuta, jolloin saat ensimmäisen kurssipäivän materiaalit sähköpostiisi.


Materiaalien kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi

Arvostelut 0 arvostelua