Josefiina tunika kaava, paperiarkkina

Josefiina tunika kaava, paperiarkkina
Josefiina tunika kaava, paperiarkkina Josefiina tunika kaava, paperiarkkina Josefiina tunika kaava, paperiarkkina Josefiina tunika kaava, paperiarkkina Josefiina tunika kaava, paperiarkkina
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Josefiina -kaava kuuluu myös Unelmallinen tunika kaavapakettiin.


Josefiina tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty. Rinnan alla on leikkaus ja etuhelmassa todella suuret taskut.


Mukana tulevien ohjeiden puitteissa voit ommella tunikasta kolme erilaista variaatiota, pitkähihaisen hupputunikan sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen tunikan. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Tunikat on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle. Kaavat kun on sarjottu sen mukaisesti, että kaikki käyttäjät olisi mittataulukon mukaisia. Jollei näin ole vaatii kaavat tietenkin hieman muokkausta.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:


Lyhyt hihaiseen Josefiina tunikaan 1,4 - 2 m, 3/4 osa hihaiseen 1,5 - 2 m ja huppariin 2,2 - 2,8 m. Helmaan tarvitset 2 cm leveää kuminauhaa 90 - 140 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi Lisäksi tarvitset hupparin hihoihin 25 cm resoria, kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä huppuun, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta.


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen yhtenä paperiarkkina. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty. Ostamalla kaavoihin lisenssin voit ommella kaavalla myyntiin omista tai asiakkaan kankaista. Lisätietoa kaavalisensseistä löydät täältä.


Kaavapaketti on myynnissä myös itse tulostettavana PDF-kaavana. Lisätietoa löydät täältä.

Paino:
120 g
Arvostelut 0 arvostelua