Kati ulkoilutakki, PDF-kaava

Kati ulkoilutakki, PDF-kaava
Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava Kati ulkoilutakki, PDF-kaava
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kati on todella odotettu ja toivottu ulkoilutakin kaava naisille. Saat ommeltua tästä monipuolisesta takkikaavasta mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa toistakymmentä erilaista variaatio. 


Hupullisessa takissa on kauniisti pyöristetty helma, jonka voi kahdessa eri mitassa poimuttaa kuminauhalla tai jättää suoraksi. Lisäksi takissa on mahdollisuus edestä lyhyempään tai takaa pidempään helmaan. 


Etukappaleen voi ommella suurilla ja näyttävillä taskuilla tai hillitysti sivusauman ommeltavilla vetoketjutaskuilla. Vyötärö kiristetään nyörillä muotoonsa, jolloin saat siitä juuri itsellesi sopivan.


Katso ohje: Vetoketjutaskujen ompelu sivusaumaan

Katso ohje: Etukappaleen näyttävien taskujen ompelu

Katso ohje: Sirkkarenkaiden kiinnitys helposti ja nopeasti


Kaava on tarkoitettu joustamattomien ulkoiluvaatteiden materiaaleille. Sovituskappaleissa on ollut päällisenä puuvillaa ja vuorina tikki tai paksu teddykangas. Kannattaa suosia enemmän taipuisia kuin kovin jäykkiä kankaita vyötärön poimutuksen vuoksi.


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan takkiin. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhyempiin malleihin etukappaleen taskuilla 210-270 cm
  • Lyhyempiin malleihin vetoketjutaskuilla 170-230 cm
  • Pidempiin malleihin etukappaleen taskuilla 220-270 cm
  • Pidempiin malleihin vetoketjutaskuilla 180-230 cm


  • Vuoriin lyhyemmissä malleissa 170-230 cm
  • Vuoriin pidemmissä malleissa 180-230 cm


Lisäksi tarvitset nyöriä (200-260 cm tai mieleisesi määrä), neljä kiristettävää nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta sekä avovetoketjun vetoketjun (85-100 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi).


Halutessasi kuminauhaa helman kiristämiseksi 90-150 cm sekä kaksi 15 cm vetoketjua sivusauman taskuihin.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostukseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Kati takkikaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 38 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Katso ohje: PDF-kaavojen tulostus ja kasaaminen


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua