Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina

Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina
Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina Kati ulkoilutakin kaava, paperiarkkina
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kati on todella odotettu ja toivottu ulkoilutakin kaava naisille. Saat ommeltua tästä monipuolisesta takkikaavasta mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa toistakymmentä erilaista variaatio. 


Hupullisessa takissa on kauniisti pyöristetty helma, jonka voi kahdessa eri mitassa poimuttaa kuminauhalla tai jättää suoraksi. Lisäksi takissa on mahdollisuus edestä lyhyempään tai takaa pidempään helmaan. 


Etukappaleen voi ommella suurilla ja näyttävillä taskuilla tai hillitysti sivusauman ommeltavilla vetoketjutaskuilla. Vyötärö kiristetään nyörillä muotoonsa, jolloin saat siitä juuri itsellesi sopivan.


Katso ohje: Vetoketjutaskujen ompelu sivusaumaan

Katso ohje: Etukappaleen näyttävien taskujen ompelu 

Katso ohje: Sirkkarenkaiden kiinnitys helposti ja nopeasti


Kaava on tarkoitettu joustamattomien ulkoiluvaatteiden materiaaleille. Sovituskappaleissa on ollut päällisenä puuvillaa ja vuorina tikki tai paksu teddykangas. Kannattaa suosia enemmän taipuisia kuin kovin jäykkiä kankaita vyötärön poimutuksen vuoksi.


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan takkiin. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhyempiin malleihin etukappaleen taskuilla 210-270 cm
  • Lyhyempiin malleihin vetoketjutaskuilla 170-230 cm
  • Pidempiin malleihin etukappaleen taskuilla 220-270 cm
  • Pidempiin malleihin vetoketjutaskuilla 180-230 cm


  • Vuoriin lyhyemmissä malleissa 170-230 cm
  • Vuoriin pidemmissä malleissa 180-230 cm


Lisäksi tarvitset nyöriä (200-260 cm tai mieleisesi määrä), neljä kiristettävää nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta sekä avovetoketjun vetoketjun (85-100 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi).


Halutessasi kuminauhaa helman kiristämiseksi 90-150 cm sekä kaksi 15 cm vetoketjua sivusauman taskuihin. 


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
154 g
Arvostelut 0 arvostelua