Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina

Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina
Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina Kerttu raglanhihanen paitakaava, paperiarkkina
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kerttu on naisten raglanhihainen peruspaidan kaava. Aivan yksinkertaisimpaan perusmalliin tällä kaavalla ei kuitenkaan tarvitse tyytyä. 


Erilaisilla taskuilla, resoreilla, vetoketjulla, hupulla tai kauluksella voit luoda helposti kivoja yksityiskohtia naisten paitoihin.


Voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa tällä kaavalla ainakin yli 20 erilaista raglanhihaista paita variaatiota.


Kaavassa on siis myös paljon vaihtoehtoja eritasoisille ompelijoille, aloittelevasta edistyneimpiin. Eli tämä on loistava kaava myös aloittelijoille!


Naisten raglanhihaisen Kerttu paidan voi ommella paitamittaisena suoralla tai resorihelmalla. Hihat voit ommella neljällä eri tyylillä t-paitana, 3/4 osa pituisena sekä pitkänä ja resorillisena pitkähihaisena.


Avonaisen pääntien lisäksi paketti sisältää kaavat kietaisuhuppuun ja kaulukseen sekä vetoketjullisen mallin edestä matalaan huppuun. 


Lisäksi löydät kaavasta kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa. Helpot ja huomaamattomat sivusaumaan ommeltavat taskut sekä suuren ja näyttävän koko etukappaleen levyisen kengurutaskun.


Tutustu ompeluohjeisiin:

>> Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje 

>> Kengurutaskun ompeluohje 

>> Sirkkarenkaiden kiinnitys helposti ja nopeasti 

>> Kietaisuhupun ompeluohje 


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Malli on kaavoitettu väljähköksi.


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 

 

  • T-paitaan 80-150 cm ilman kengurutaskua
  • 3/4 osa hihaiseen 130-150 cm ilman kengurutaskua
  • Pitkähihaiseen 150-170 cm ilman kengurutaskua
  • Kietaisuhupulliseen huppariin 160-210 cm ilman kengurutaskua
  • Paitaan kietaisukauluksella 150-190 cm ilman kengurutaskua
  • Vetoketjuhuppariin 160-220 cm ilman kengurutaskua


Muut tarvikkeet:


  • Halutessasi resoria hihansuulle ja helmaan
  • Vetoketjullisen huppuun, kietaisuhuppuun tai -kaulukseen nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta sekä tukikangasta sirkkarenkaiden tukemiseksi.
  • Vetoketjuhuppariin avovetoketju (55-60 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi) sekä tukikangasta vetoketjun tukemiseksi.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen tai noudon Tampereen Härmälästä. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
135 g
Arvostelut 0 arvostelua