Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava

Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava
Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava Lempi joustamaton yläosa, PDF-kaava
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Tämä on itse tulostettava PDF-kaava ja toimitetaan sähköisesti. Katso ohjevideo: PDF-kaavan tulostus ja kasaaminen


Ihanan kesäinen ja väljä yläosankaava rintamuotolaskoksella. Voit tehdä upeita yläosia suosituilla frilloilla tai ilman. Vihdoinkin kaava, mikä on tarkoitettu joustamattomalle kankaalle!


Kaavapaketissa on yksi laatikkohelmaisen yläosan pohja, josta saat mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa ommeltua yli 20 erilaista variaatiota.


Paketissa on kaavat kesäiseen perhoshihaan, ihanaan olkafrillaan, poimutettuihin hihafrilloihin sekä suoraan ja kaarevaan helmafrillaan, sivusaumataskuihin, ohueen vyöhön, tunika ja paita mittaiseen helmaan sekä kolmeen eri pitusieen hihaan lyhyeen, 3/4 osa ja pitkähihaiseen.


Tutustu ompeluohjevideoihin: 


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja omiin mittoihisi.


Kaava on tarkoitettu joustamattomalle kankaalle kuten ohut puuvilla tai viskoosi. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Paitaan olkafrilloilla lyhythihaisena 100 - 110 cm, 3/4 osa hihaisena 130 - 140 cm ja pitkähihaisena 150 - 160 cm.
  • Tunikaan olkafrilloilla lyhythihaisena 130 - 140 cm, 3/4 osa hihaisena 150 - 160 cm ja pitkähihaisena 170 - 180 cm.
  • Perhoshihaisena paitana 120 - 160 cm ja tunikana 130 - 150 cm.
  • Paita hiha- ja helmafrilloilla lyhythihaisena 110 - 140 cm, 3/4 osa hihaisena 120 - 160 cm ja pitkähihaisena 140 - 180 cm.

Lisäksi tarvitset mahdollisesti frillojen poimuttamiseen framilon joustonauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Lempi yläosakaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 34 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua