Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina

Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina
Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Lotta tunikakaava ja neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina
30,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tämä tuote sisältää naisille suunnitellun neuletakki kaavapaketin sekä Lotta tunikakaavan. Voit ommella yhdessä näillä kaavoilla yli 30  erilaista variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Lotta tunikakaava:

Lotta tunika on yläosasta melko vartalonmyötäinen ja lantiolta leveämpi. Mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa saat ommeltua Lotta tunikasta 30 erilaista variaatiota frilloilla tai ilman. Paketissa on kaavat olkafrilloihin, perhoshihaan, kellotettuihin sekä poimutettuihin hihafrilloihin, kahteen eri mittaiseen helmaan suoraan tai edestä lyhyempään ja poimutettuun helmafrillaan sekä kolmeen eri mittaiseen hihaan lyhyeen, 3/4 osa ja pitkähihaiseen. 


Neuletakkikaavat:

Ihanan monipuolinen naisille suunniteltu neuletakki kaavapaketti, josta voit ommella kolme erilaista lämmintä ja rentoa variaatiota, mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa. Annika on mukava hupullinen neuletakki. Se on edestä kaksinkertainen ja kiinnitetään neljällä napilla. Aino on liehukehelmainen ja edestä pidempi neuletakki. Niina on helmasta suora neuletakki, jossa on ihanan leveä shaalikaulus. Kaikkiin malleihin voi ommella lisäksi taskut sivusaumoihin.


Koon valinta:

Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Kaikki kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle materiaalille. Ainossa ja Niinassa kannattaa suosia lisäksi enemmän laskeutuvaa materiaalia. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Ohjeet kaavan ostoon ja tulostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Lotta tunikan tiedostossa on yhteensä 28 sivua ja neuletakeissa 33 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Paino:
227 g
Arvostelut 0 arvostelua