Lotta tunikan kaavalisenssi

Lotta tunikan kaavalisenssi
Lotta tunikan kaavalisenssi Lotta tunikan kaavalisenssi Lotta tunikan kaavalisenssi Lotta tunikan kaavalisenssi
70,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Lisenssi on voimassa vuoden eikä sisällä kaavaa. 


Kaavalisenssin ostamalla voit ommella Lotta kaavalla myyntiin vaatteita omista tai asiakkaan ostamista kankaista. Lisenssi on voimassa ostopäivästä vuoden ajan ja kaava on ostettava erikseen.


Lotta on hyvin monipuolinen tunikakaava, josta saat mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa ommeltua 30 erilaista variaatiota frilloilla tai ilman. Paketissa on kaavat olkafrilloihin, perhoshihaan, kellotettuihin sekä poimutettuihin hihafrilloihin, kahteen eri mittaiseen helmaan ja poimutettuun helmafrillaan sekä kolmeen eri mittaiseen hihaan lyhyeen, 3/4 osa ja pitkähihaiseen. Kaavat on koossa 32-56. Lisätietoja ja arvioidun kangas määrän löydät täältä Lotta tunikan tuotetiedoista.


Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta.Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus ja tilattuasi kaavalisenssin saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi

Arvostelut 0 arvostelua