Manta tunika kaava, paperiarkkina

Manta tunika kaava, paperiarkkina
Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina Manta tunika kaava, paperiarkkina
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaavapaketissa on yksi ihanan rento ja väljempi laatikkohelmainen tunika kaavan pohja, josta saat ommeltua mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa vähintään 30 erilaista variaatio taskuilla tai ilman. Paketissa on avonaisen pääntien lisäksi kaavat kietaisuhuppuun ja korkeaan kaulukseen, kolme erilaista hiha vaihtoehtoa 3/4 osa, pitkä sekä resollinen pitkähihainen ja neljä erilaista tyyliä helmaan suora, kuminauhalla poimutettu, resorillinen ja takaa pidempi. Viivapiirroskuvasta näet osan tunikan erilaisista variaatio mahdollisuuksista.

 

Kaava on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: Avonaisella pääntiellä  ja resorihelmalla 1,2 - 1,5 m, suoralla tai kuminauhalla poimutetulla helmalla  sekä takaa pidellä helmalla 1,4 - 1,7 m. Korkealla kauluksella ja resorihelmalla 1,7 - 2 m, suoralla tai kuminauhalla poimutetulla helmalla 1,8 - 2,1 m tai takaa pidemmällä helmalla 1,9 - 2,2 m. Kietaisuhupulla ja resorihelmalla 1,7 - 2,5 m, suoralla tai kuminauhalla poimutetulla helmalla 1,8 - 2,7 m tai takaa pidemmällä helmalla 1,8 - 2,8 m. Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti 2cm leveää kuminauhaa poimutettuun helmaan tai resoria helmaan ja hihansuille.


Ostettuasi kaavapaketin toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty. 

Arvostelut 0 arvostelua