Miten opin ompelemaan? e-kirja

Miten opin ompelemaan? e-kirja
Miten opin ompelemaan? e-kirja Miten opin ompelemaan? e-kirja Miten opin ompelemaan? e-kirja Miten opin ompelemaan? e-kirja Miten opin ompelemaan? e-kirja Miten opin ompelemaan? e-kirja
17,60 €
Sisältää alv. 10.00 %
Tuotenumero 978-952-93-9025-0

”Miten opin ompelemaan?” e-kirja on 42 sivun tietopaketti ompelun perusteista. Kirja antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot harrastuksen ensi metreille. Saat kattavan tietopaketin lisäksi hyödyllisiä vinkkejä ja kannustusta uuden oppimiseen.


”Haluaisin kiittää aivan loistavasta tieto-oppaasta. Olen paininut juuri samojen juttujen kanssa, mitä kirjassasi käyt läpi. Ihanaa, että olet jaksanut nähdä vaivan teoksen tekemiseen. Siitä on minulle valtavasti iloa ja apua ompeluhetkissäni” - Mia


”Miten opin ompelemaan?” kirja on mainio tapa oppia ompeluun perusasiat helpommin ja nopeammin. Kirja sopii sinulle joka olet vasta aloittamassa ompeluharrastuksen, mutta myös pitkän tauon jälkeen uudelleen ompelusta innostuville muistin virkistämiseksi.

E-kirja pysyy kätevästi mukanasi kaikissa laitteissa ja voit perehtyä sen tarjoamiin tietoihin niin kotisohvalla kuin bussimatkalla. Jos ruudulta lukeminen ei kuitenkaan tunnu omalta voit myös tulostaa tiedoston omaan käyttöösi.


Mitä e-kirja sisältää?

Miten opin ompelemaan?” e-kirjassa on todella monipuolisesti tietoa, ohjeita ja vinkkejä. Ompelusanastosta opit erilaisten ompelussa käytettävien termien merkityksen. Opit e-kirjasta välttämättömistä sekä hyödyllistä ompelutarvikkeista, jotta sinun ei tarvitse turhaan arvailla valtavan ompelutarvike tarjonnan edessä oikeasti tarpeellisia tuotteita. Opit yleisimmistä kotimaisissa verkkokaupoissa myytävistä kankaista. Mihin niitä käytetään sekä millaisella neulalla ja ompeleella, mitäkin materiaalia on hyvä ommella.


Kirjallisen tiedon lisäksi kirjassa on housujen, hupparin ja tunikan kuvalliset ompeluohjeet. Perusvaatteiden ompelujärjestys on yleensä hyvin samanlainen ja kuvat auttavat sinua sanallisten ohjeiden hahmottamista. Ohjeista löydät myös helppoja ideoita aloittelijoillekin sopiviin kaavan muokkauksiin.


"Omien kokemusten perusteella voin hyvillä mielin suositella e-kirjaa aloitteleville ompelijoille: uskon, että se toimii oikotienä onneen sen sijaan, että jokainen asia pitää erikseen netistä ja/tai kirjoista opiskella. Pidän myös Katin selkeästä ja kannustavasta tyylistä ilmaista asiat, sillä tiedän, että silloin, kun ompelu ei suju, selkeät ohjeet ja vertaistuki – vaikka sitten oppaan muodossa – ovat tarpeen." - Maaritse blogi


Tietoa kirjoittajasta: 

Olen Kati Ylkänen, Unelmallinen yrityksen perustaja. Kirjoitin ”Miten opin ompelemaan?” e-kirjan, koska olisin itse kaivannut juuri sen kaltaista kattavaa opasta aloittaessani ompelun. Haluan inspiroida ompelusta innostuneita kokeilemaan sekä auttaa alkuun uudessa harrastuksessa helpommin ja nopeammin jakamalla omat tietotaitoni. Haluan, että sinäkin pääset kokemaan sen ompelun tuoman mahtavan fiiliksen ja sisältä kumpuavan onnistumisen riemun.


Ohjeet e-kirjan ostoon ja käyttöön:

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi maksuton digitaalisten tuotteiden toimitus (jos tilaat samalla paperikaavoja toimitustavaksi pitää valita postitus). Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi e-kirjan. 


Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader. Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi

Arvostelut 0 arvostelua