Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina

Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina
Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaavapaketti sisältää naisille suunnitellun neuletakki kaavan, josta voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa kolme erilaista variaatiota Annika, Aino ja Niina neuletakin. Annika on rento ja lämmin hupullinen neuletakki. Se on edestä kaksinkertainen ja kiinnitetään neljällä napilla. Aino on liehukehelmainen ja edestä pidempi neuletakki. Niina on helmasta suora neuletakki, jossa on ihanan leveä ja lämmin shaalikaulus. Kaikissa malleissa on lisäksi taskut sivusaumoissa.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen joustavaan vaatteeseen. Kaava on tarkoitettu hyvin joustavalle materiaalille. Ainossa ja Niinassa kannattaa suosia lisäksi enemmän laskeutuvaa materiaalia. Annikaan tarvitset lisäksi neljä nappia ja palan tukikangasta. 


Esimerkki kangasmenekistä kun 160 cm leveän kankaan voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee:

Annikaan koossa 32-36 150cm, koossa 38-42 190 cm, koossa 44-50 210 cm ja koossa 52-56 300 cm

Ainoon koossa 32-40 160cm, koossa 42-50 180 cm ja koossa 52-56 240 cm

Niinaan koossa 32-36 160cm, koossa 38-48 170 cm ja koossa 50-56 250 cm


Ostettuasi kaavapaketin toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty. Kaavapaketti on myynnissä myös itse tulostettavana PDF-kaavana. Lisätietoa löydät täältä.

Arvostelut 0 arvostelua