Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina

Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina
Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina Neuletakki kaavapaketti, paperiarkkina
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihanan monipuolinen naisille suunniteltu neuletakki kaavapaketti, josta voit ommella kolme erilaista lämmintä ja rentoa variaatiota, mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa. Annika on mukava hupullinen neuletakki. Se on edestä kaksinkertainen ja kiinnitetään neljällä napilla. Aino on liehukehelmainen ja edestä pidempi neuletakki. Niina on helmasta suora neuletakki, jossa on ihanan leveä shaalikaulus. Kaikkiin malleihin voi ommella lisäksi taskut sivusaumoihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Kaava on tarkoitettu hyvin joustavalle materiaalille. Ainossa ja Niinassa kannattaa suosia lisäksi enemmän laskeutuvaa materiaalia. 


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Annikaan koossa 32-36 150cm, koossa 38-42 190 cm, koossa 44-50 210 cm ja koossa 52-56 300 cm
  • Ainoon koossa 32-40 160cm, koossa 42-50 180 cm ja koossa 52-56 240 cm
  • Niinaan koossa 32-36 160cm, koossa 38-48 170 cm ja koossa 50-56 250 cm
  • Annikaan tarvitset lisäksi neljä nappia ja palan tukikangasta.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
127 g
Arvostelut 0 arvostelua