Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava

Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava
Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava Neuletakki kaavapaketti, PDF-kaava
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaavapaketti sisältää naisille suunnitellun neuletakki kaavan, josta voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa kolme erilaista variaatiota Annika, Aino ja Niina neuletakin. Annika on rento ja lämmin hupullinen neuletakki. Se on edestä kaksinkertainen ja kiinnitetään neljällä napilla. Aino on liehukehelmainen ja edestä pidempi neuletakki. Niina on helmasta suora neuletakki, jossa on ihanan leveä ja lämmin shaalikaulus. Kaikissa malleissa on lisäksi taskut sivusaumoissa.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen joustavaan vaatteeseen. Kaava on tarkoitettu hyvin joustavalle materiaalille. Ainossa ja Niinassa kannattaa suosia lisäksi enemmän laskeutuvaa materiaalia. Annikaan tarvitset lisäksi neljä nappia ja palan tukikangasta. 


Esimerkki kangasmenekistä kun 160 cm leveän kankaan voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee:

Annikaan koossa 32-36 150cm, koossa 38-42 190 cm, koossa 44-50 210 cm ja koossa 52-56 300 cm

Ainoon koossa 32-40 160cm, koossa 42-50 180 cm ja koossa 52-56 240 cm

Niinaan koossa 32-36 160cm, koossa 38-48 170 cm ja koossa 50-56 250 cm


Ostettuasi kaavan lähetetään se sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen ladattavana PDF tiedostona. Tiedostossa on yhteensä 33 sivua. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus ja muista palata maksun jälkeen kauppaan. Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Ohjeet kaavojen käyttöön ja tulostamiseen:

Saat kaavat käyttöösi tallentamalla saamasi tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa.

Arvostelut 0 arvostelua