Peppi housukaava, paperiarkkina

Peppi housukaava, paperiarkkina
Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina Peppi housukaava, paperiarkkina
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Peppi on ihanan väljä ja mukava naisten housukaava. Vähän haaremihousu tyylinen, mutta enemmän normaali korkuisella haaralla. Just täydellinen joogaan tai rentoihin päiviin! Kaava sopii myös aloittelijoille ja on helppo ommella.


Katso video: Näin poimutat kankaan framilon joustonauhalla


Tästä monipuolisesta housukaavasta löytyy paljon erilaisia variaatioita. Voit ommella mallin pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Vyötärön voit ommella kahdella tyylillä, korkealla kaksin kerroin taitettavalla resorilla tai kuminauhalla. Lisäksi housuista löytyy mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56 ja tarkoitettu joustavalle sekä hyvin laskeutuvalle materiaalilla kuten viskoositrikoolle. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi! Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Caprimittaiset lahkeet vyötärö- ja lahjeresorilla 120-130 cm kuminauhavyötäröllä tai leveillä/kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 160-170 cm. 
  • Pitkät lahkeet vyötärö- ja lahjeresorilla 190-200 cm tai kuminauhavyötäröllä ja leveillä/kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 230-240 cm.
  • Lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria 70-110 cm, framilon joustonauhaa kappaleiden poimuttamiseen sekä kuminauhaa vyötärölle ja lahkeisiin.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
99 g
Arvostelut 0 arvostelua