Peppi housut, PDF-kaava

Peppi housut, PDF-kaava
Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava Peppi housut, PDF-kaava
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Tämä on itse tulostettava PDF-kaava ja toimitetaan sähköisesti. Katso ohjevideo: PDF-kaavan tulostus ja kasaaminen


Peppi on ihanan väljä ja mukava naisten housukaava. Vähän haaremihousu tyylinen, mutta enemmän normaali korkuisella haaralla. Just täydellinen joogaan, lenkille tai rentoihin päiviin! Kaava sopii myös aloittelijoille ja on helppo ommella.


Katso video: Näin poimutat kankaan framilon joustonauhalla


Tästä monipuolisesta housukaavasta löytyy paljon erilaisia variaatioita. Voit ommella mallin pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Vyötärön voit ommella kahdella tyylillä, korkealla kaksin kerroin taitettavalla resorilla tai kuminauhalla. Lisäksi housuista löytyy mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56 ja tarkoitettu joustavalle sekä hyvin laskeutuvalle materiaalilla kuten viskoositrikoolle. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi! Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Caprimittaiset lahkeet vyötärö- ja lahjeresorilla 120-130 cm kuminauhavyötäröllä tai leveillä/kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 160-170 cm. 
  • Pitkät lahkeet vyötärö- ja lahjeresorilla 190-200 cm tai kuminauhavyötäröllä ja leveillä/kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 230-240 cm.
  • Lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria 70-110 cm, framilon joustonauhaa kappaleiden poimuttamiseen sekä kuminauhaa vyötärölle ja lahkeisiin.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi maksuton digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Peppi housukaavan ladattavassa PDF-kaava tiedostossa on yhteensä 28 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua