Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava

Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava
Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava Satu raglanhihainen yläosa, PDF-kaava
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Satu yläosankaava on naisille mitoitettu peruskaava raglanhihalla. Tämän monipuolisen mallin istuvuutta parantaa kauniit prinsessaleikkaukset.


Voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa yli 20 erilaista variaatio. Mukana on paljon sopivia vaihtoehtoja eritasoisille ompelijoille, aloittelevasta edistyneimpiin.


Raglanhihaisen Satu yläosan voi ommella paitamittaisena suoralla tai resorihelmalla sekä tunikamittaisena suoralla, kuminauhalla poimutetulla tai edestä lyhyemmällä helmalla, joko vetoketjulla tai ilman.


Avonaisen pääntien lisäksi paketti sisältää kaavat kietaisuhuppuun sekä vetoketjullisen mallin edestä korkeaan huppuun. Hihat voit ommella neljällä eri tyylillä t-paitana, 3/4 osa pituisena sekä pitkänä ja resorillisena pitkähihaisena. 


Lisäksi löydät kaavasta kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa. Helppo sivusaumaan ommeltava tasku tai etukappaleen prinsessaleikkaukseen ommeltava näyttävä vetoketjutasku.


Tutustu ompeluohjeisiin: 


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Malli on kaavoitettu väljähköksi.


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • T-paita 70 -120 cm, lyhythihainen tunikana 90-130 cm
  • 3/4 osa hihanen paita 120-140 cm ja tunika 120-160 cm
  • Pitkähihainen paita 150 cm ja tunika 150-180 cm
  • Kietasuhupullinen paitana 150-190 cm ja tunika 170-220 cm
  • Vetoketjuhuppari paitana 150-210 cm ja tunikana 170-230 cm


Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti kaksi vetoketjua taskunsuulle sekä avovetoketjun, kuminauhaa helman poimuttamiseen, resoria helmaan ja hihansuulle, kaksi sirkkarengasta, nyörinpäätä ja nyöriä huppuun sekä tukikangasta sirkkarenkaille sekä vetoketjujen kohtaan. 


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostukseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Satu kaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 38 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua