Taika yläosakaava, paperiarkkina

Taika yläosakaava, paperiarkkina
Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina Taika yläosakaava, paperiarkkina
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naisten yläosankaava upealla poimutuksella sivusaumoissa. Mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa saat ommeltua tästä jopa yli 20 erilaista variaatiota.


Rypytetty Taika kaava on aivan täydellinen valinta mukaviin urheilu- ja arkivaatteisiin! Erilaisilla kankailla saat tehtyä tällä kaavalla paitoja ja tunikoita hyvin eri tyylisiin vaatteisiin.


Etukappaleen suureen kengurutaskuun mahtuu helposti vaikka kännykkä piiloon, mutta voit tehdä Taika kaavalla myös ilman tätä näyttävää taskua. Sivusauman poimutuksen voi myös tehdä vain toiselle puolelle tai jättää jopa kokonaan pois.


Tutustu ompeluohjeisiin: 


Taika kaavapaketissa on kaavat vartalonmyötäiseen paitaan ja tunikaan. Voit poimuttaa sivusaumat kauniisti nyörikujan avulla haluamasi mittaiseksi.


Hihat voi tehdä kolmessa eri mitassa, t-paitana, 3/4 osa mittaisena sekä pitkähihaisena. Lisäksi paketista löytyy kaavat koko etukappaleen levyiseen kengurutaskuun ja avonaisen pääntien lisäksi korkeaan kaulukseen sekä huppuun. 


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai  ohut joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhythihaiseen tunikana 100-150 cm, paitana 90-140 cm
  • 3/4 osa hihaiseen tunikana 100-180 cm, paitana 90-170 cm
  • Pitkähihaiseen tunikana 130-200 cm, paitana 130-190 cm
  • Tunikaan hupparina tai korkealla kauluksella 180-250 cm
  • Paitaan hupparina tai korkealla kauluksella 180-240 cm


Muut tarvikkeet:

Lisäksi tarvitset sivusaumojen poimuttamiseen nyöriä ja neljä nyörinpäätä tai nauhaa sivusaumojen poimuttamiseen paidassa 120 cm tai tunikassa 180 cm (tai mieleisesi määrä).


Huppuun nyöriä (90 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta sekä tukikangasta sirkkarenkaiden tukemiseksi.

Paino:
90 g
Arvostelut 0 arvostelua