Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina

Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina
Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina Taimi a-linjainen yläosa, paperiarkkina
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Naisten kaunis a-linjainen yläosankaava. Kaavan yläosassa on toivottu rintamuotolaskos istuvuutta parantamassa.


Taimi kaavapaketista saat mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa ommeltua yli kaksikymmentä erilaista a-linjaista variaatiota. 


Vinkki, Taimi kaava on samaa mitoitusta kuin Thelma tunikakaava ja Esteri yläosankaava, jolloin näiden upeiden kaavojen helmat ja yläosat on vaihdeltavissa suoraan keskenään.


Taimi yläosankaavapaketissa on kaavat a-linjaiseen edestä pidempään helmaan tunika- ja mekkomittaisena. Lisäksi voit tehdä helman edestä ja takaa saman pituisena tai poimuttaa kuminauhalla


Hihat voi tehdä kolmessa eri mitassa, t-paitana, 3/4 osa mittaisena sekä pitkähihaisena. Lisäksi paketista löytyy kaavat sivusaumataskuihin, vyöhön, kietaisukaulukseen sekä huppuun.


Tutustu ompeluohjeisiin: 


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhythihainen tunikana 130 - 200 cm ja mekkona 140 - 240 cm ilman vyötä
  • 3/4 osa hihainen tunikana 140 - 250 cm ja mekkona 160 - 290 cm ilman vyötä
  • Pitkähihainen tunikana 160 - 270 cm ja mekkona 180 - 300 cm ilman vyötä
  • Huppu tai kietaisukaulus tunikana 200 - 320 cm ja mekkona 220-350  cm ilman vyötä

Lisäksi tarvitset huppuun ja kietaisukaulukseen kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta sirkkarenkaiden tukemiseksi. Helman voi jättää a-linjaiseksi tai poimuttaa 2 cm leveällä kuminauhalla 100 - 150 cm.

Paino:
145 g
Arvostelut 0 arvostelua