Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava

Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava
Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava Taimi a-linjainen yläosa, PDF-kaava
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Tämä on itse tulostettava PDF-kaava ja toimitetaan sähköisesti. Katso ohjevideo: PDF-kaavan tulostus ja kasaaminen


Naisten kaunis a-linjainen yläosankaava. Kaavan yläosassa on toivottu rintamuotolaskos istuvuutta parantamassa.


Taimi kaavapaketista saat mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa ommeltua yli kaksikymmentä erilaista a-linjaista variaatiota. 


Vinkki, Taimi kaava on samaa mitoitusta kuin Thelma tunikakaava ja Esteri yläosankaava, jolloin näiden upeiden kaavojen helmat ja yläosat on vaihdeltavissa suoraan keskenään.


Taimi yläosankaavapaketissa on kaavat a-linjaiseen edestä pidempään helmaan tunika- ja mekkomittaisena. Lisäksi voit tehdä helman edestä ja takaa saman pituisena tai poimuttaa kuminauhalla


Hihat voi tehdä kolmessa eri mitassa, t-paitana, 3/4 osa mittaisena sekä pitkähihaisena. Lisäksi paketista löytyy kaavat sivusaumataskuihin, vyöhön, kietaisukaulukseen sekä huppuun.


Tutustu ompeluohjeisiin: 

???????? Pääntien huolittelu muotokaitaleella

???????? Sivusaumataskujen ompeluohje

???????? Sirkkarenkaiden kiinnittäminen


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhythihainen tunikana 130 - 200 cm ja mekkona 140 - 240 cm ilman vyötä
  • 3/4 osa hihainen tunikana 140 - 250 cm ja mekkona 160 - 290 cm ilman vyötä
  • Pitkähihainen tunikana 160 - 270 cm ja mekkona 180 - 300 cm ilman vyötä
  • Huppu tai kietaisukaulus tunikana 200 - 320 cm ja mekkona 220-350  cm ilman vyötä

Lisäksi tarvitset huppuun ja kietaisukaulukseen kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta sirkkarenkaiden tukemiseksi. Helman voi jättää a-linjaiseksi tai poimuttaa 2 cm leveällä kuminauhalla 100 - 150 cm.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostukseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Taimi yläosakaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 29 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 5 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua