Thelma tunikakaava, paperiarkkina

Thelma tunikakaava, paperiarkkina
Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina Thelma tunikakaava, paperiarkkina
13,52 €
16,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Kauniin naisellinen tunikakaava valekietaisu yläosalla. Kaavapaketissa on yksi tunika pohja, josta saa mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa ommeltua toistakymmentä erilaista variaatiota.


Vinkki, Thelma tunikakaava on samaa mitoitusta kuin Esteri ja Taimi kaavat jolloin näiden kolmen upean kaavan helmat ja yläosat on vaihdeltavissa suoraan keskenään.


Paketissa on kaavat kesäiseen perhoshihaan, sivusaumataskuihin, vyöhön, kolmeen eri mittaiseen helmaan sekä kolmeen eri mittaiseen perushihaan lyhyeen, 3/4 osa ja pitkähihaiseen.


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. 


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Perhoshihaiseen vyön kanssa 140 - 240 cm ilman vyötä 100-190 cm
  • T-paitaan vyön kanssa 130 - 200 cm ilman vyötä 100 - 150 cm
  • 3/4 osa hihaiseen vyön kanssa 140 - 240 cm ilman vyötä 100 - 200 cm
  • Pitkähihaiseen vyön kanssa 160 - 260 cm ilman vyötä 110 - 220 cm


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
160 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet