Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina

Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina
Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina Thelma tunika ja Esteri yläosakaavat, paperiarkkina
27,04 €
33,80 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Pakettiin kuuluvat kaavat Thelma tunika ja Esteri yläosa on ostettavissa myös erikseen normaalilla hinnalla.


Tämä tarjouskaavapaketti sisältää naisille valekietaisuyläosalla Thelma tunikakaavan ja Esteri yläosan perinteisinä paperiarkkeina. Voit ommella molemmista kaavoista useita erilaisia variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Lisäksi kaavat on samaa mitoitusta ja suunniteltu yhdisteltäväksi, jolloin näiden kahden upean kaavan helmat ja yläosat on vaihdeltavissa suoraan keskenään.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
305 g
Arvostelut 0 arvostelua