Unelma leggingsikaava, paperiarkkina

Unelma leggingsikaava, paperiarkkina
Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina Unelma leggingsikaava, paperiarkkina
12,72 €
15,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Unelma on naisten sivusaumaton legginsikaava. Mainio peruskaava niin arkeen kuin treeneihin. Kaava sopii myös aloittelijoille ja on helppo ommella.


Tästä monipuolisesta leggingsikaavasta löytyy valmiiden kaavanosien puitteissa ainakin kuusi erilaisia variaatioita. Voit ommella mallin pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla ja kuminauhavyötäröllä. Lisäksi voit ommella leggingsit kokonaan sivusaumattomina, sivukappaleella tai reisitaskuilla.


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56 ja tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten puuvilla-elastaani trikoo tai joustocollege. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi! 


Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48. Viimeisen kuvan huppari on ommeltu Manta tunikan kaavalla.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Caprimittaiset lahkeet yhdestä kappaleesta 85 - 180 cm, sivukappaleella 85 - 180 cm ja taskuilla 110 - 160 cm. 
  • Pitkät lahkeet yhdestä kappaleesta 110 - 220 cm, sivukappaleella 110 - 220 cm ja taskuilla 110 - 180 cm. 
  • Lisäksi tarvitset kuminauhaa vyötärölle.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
84 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-20%
Unelma leggingsit, PDF-kaava