Unelma leggingsit, PDF-kaava

Unelma leggingsit, PDF-kaava
Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava Unelma leggingsit, PDF-kaava
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Tämä on itse tulostettava PDF-kaava ja toimitetaan sähköisesti. Katso ohjevideo: PDF-kaavan tulostus ja kasaaminen


Unelma on naisten sivusaumaton leggingsikaava. Mainio peruskaava niin arkeen kuin treeneihin. Kaava sopii myös aloittelijoille ja on helppo ommella.


Tästä monipuolisesta leggingsikaavasta löytyy valmiiden kaavanosien puitteissa ainakin kuusi erilaisia variaatioita. Voit ommella mallin pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla ja kuminauhavyötäröllä. Lisäksi voit ommella leggingsit kokonaan sivusaumattomina, sivukappaleella tai reisitaskuilla.


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56 ja tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten puuvilla-elastaani trikoo tai joustocollege. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen. Muista mitata myös lahkeet itsellesi sopiviksi! 


Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48. Viimeisen kuvan huppari on ommeltu Manta tunikan kaavalla.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Caprimittaiset lahkeet yhdestä kappaleesta 85 - 180 cm, sivukappaleella 85 - 180 cm ja taskuilla 110 - 160 cm. 
  • Pitkät lahkeet yhdestä kappaleesta 110 - 220 cm, sivukappaleella 110 - 220 cm ja taskuilla 110 - 180 cm. 
  • Lisäksi tarvitset kuminauhaa vyötärölle.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostukseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Unelma leggingsikaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 23 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua