Amanda imetystunika, paperiarkkina

Amanda imetystunika, paperiarkkina
Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Amanda imetystunikakaava kuuluu myös Unelmallinen imetystunika kaavapakettiin. Tämä tuote sisältää Amanda tunikakaavan sekä tavallisena, että imetysluukullisena.


Unelmallinen Amanda tunika on hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta resorilla hieman pussittavaksi kiristetty ja sivusaumoissa on taskut. Saat ommeltua tunikasta mukana tulevien ohjeiden puitteissa erilaisia variaatiota imetysluukulla tai ilman. Voit ommella mallin pitkähihaisena resoreilla, lyhythihaisena sekä 3/4 osa hihaisena, kietaisuhupulla tai avonaisella pääntiellä.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje

Tutustu ompelublogissa: Sirkkarenkaiden kiinnitys helposti ja nopeasti


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56. Pientä mitoitusta! Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavan kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa tunikan sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle.


Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Kaava on  kokonaisuuudessaan kaavoitettu todella vartalonmyötäiseksi eli jos haluat omastasi yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla! Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaava on tarkoitettu hyvin joustavalle (n. 8% elastaania) materiaalille. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on perus kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48 ilman imetysluukkua,


Kangasmenekki ja muut tarvikkeet:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhyt hihaiseen Amanda tunikaan 0,8 - 1,2 m, 3/4 osa hihaiseen 1 - 1,40 m ja huppariin 1,6 - 2,1 m
  • Lisäksi tarvitset helmaan resoria, vaatteen koosta ja putkella olevan resorin leveydestä riippuen 25 - 45 cm.
  • Lisäksi tarvitse hupparin pitkiin hihoihin 25 cm resoria, kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä huppuun, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta. 
  • Lisäksi kaikkiin imetysmalleihin tarvitset 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
155 g
Arvostelut 0 arvostelua