Amanda imetystunika, paperiarkkina

Amanda imetystunika, paperiarkkina
Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina Amanda imetystunika, paperiarkkina
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Amanda imetystunika kaava kuuluu myös Unelmallinen imetystunika kaavapakettiin ja tämä tuote sisältää tunika kaavat sekä tavallisena, että imetysluukkullisena.


Amanda tunika on hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta resorilla hieman pussittavaksi kiristetty ja sivusaumoissa on taskut. Mukana tulevien ohjeiden puitteissa voit ommella tunikasta pitkähihaisen hupputunikan sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen tunikan sekä tavallisena, että imetysluukullisena. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Sovituskuvan tunika on ilman imetysluukkua, mutta imetysluukkujen poikkileikkaus tulee samaan kohtaan kuin Josefiina tunikan etukappaleen poikkileikkaus.


Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Tavallisille ja imetystunikoille on omat mittataulukot. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa tunikoiden sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. Tunikat on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:


Lyhyt hihaiseen Amanda tunikaan 0,8 - 1,2 m, 3/4 osa hihaiseen 1 - 1,4 m ja huppariiin 1,6 - 2,1 m. Lisäksi tarvitset helmaan resoria, vaatteen koosta ja putkella olevan resorin leveydestä riippuen 25 - 45 cm. Huppariin tarvitset myös hihoihin 25 cm resoria, kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä huppuun, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta. Imetysmalleihin tarvitset lisäksi 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.

Paino:
175 g
Arvostelut 0 arvostelua