Eila imetystunika, paperiarkkina

Eila imetystunika, paperiarkkina
Eila imetystunika, paperiarkkina Eila imetystunika, paperiarkkina Eila imetystunika, paperiarkkina Eila imetystunika, paperiarkkina Eila imetystunika, paperiarkkina Eila imetystunika, paperiarkkina
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Eila imetystunika kaava kuuluu myös Unelmallinen imetystunika kaavapakettiin ja tämä tuote sisältää tunika kaavat sekä tavallisena, että imetysluukkullisena.


Eila tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty ja sivusaumoissa on taskut. Mukana tulevien ohjeiden puitteissa voit ommella tunikasta pitkähihaisen hupputunikan sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen tunikan sekä tavallisena, että imetysluukullisena. Sovituskuvan tunika on ilman imetysluukkua, mutta imetysluukkujen poikkileikkaus tulee samaan kohtaan kuin Josefiina tunikan etukappaleen poikkileikkaus. Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Tavallisille ja imetystunikoille on omat mittataulukot. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa tunikoiden sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. Tunikat on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:


Lyhyt hihaiseen Eila tunikaan 1,3 - 2 m, 3/4 osa hihaiseen 1,5 - 2 m ja huppariin 1,8 - 2,4 m. Helmaan tarvitset 2 cm leveää kuminauhaa 90 - 140 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi Lisäksi tarvitset hupparin hihoihin 25 cm resoria, kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä huppuun, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta. Imetysmalleihin tarvitset lisäksi 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.

Paino:
175 g
Arvostelut 0 arvostelua