Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina

Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina
Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina
21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Unelmalliset imetysmekkokaavat on ostettavissa sekä yksittäin, että edullisemmin pakettina. Tuote sisältää mekkokaavat sekä tavallisena, että imetysluukullisena. 


Unelmallisessa imetysmekko kaavapaketissa on kolme erilaista kaavaa Anita, Anne ja Helena, joista kaikista voit ommella mukana tulevien ohjeiden puitteissa erilaisia variaatiota imetysluukulla tai ilman. Voit ommella mallit pitkähihaisena, lyhythihaisena sekä 3/4 osa hihaisena, korkealla kauluksella tai avonaisella pääntiellä.


Kaikkien mekkojen sivusaumassa voi ommella taskut ja yläosasta vyötärölle asti mekot ovat hyvin vartalonmyötäiset. Anita mekko on helman muodolta kulmikas ja se kannattaa tehdä ennemmin vähän ohuemmasta kankaasta, jolloin helma laskeutuu kauniisti. Anne mekossa on vyötäröllä sauma ja helma on poimutettu kuminauhalla pussimaiseksi. Helena mekko sopii mainiosti käytettäväksi myös ilman kuminauhaa sillä helma itsessään on kauniin pyöristetyn muotoinen.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Pientä mitoitusta! Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa mekkojen sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle.


Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Kaikki kaavat on etenkin yläosasta kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluat omastasi yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla! Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle (n. 8% elastaania) materiaalille. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on perus kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48 ilman imetysluukkua.


Vinkki: Unelmalliset imetystunikakaavat ovat yläosasta samanlaiset ja näin ollen voit yhdistellä näiden kahden kaavapaketin kaavanosia.


Kangasmenekki ja muut tarvikkeet:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Lyhyt hihaiseen mekkoon 1,1 - 2,1 m 
  • 3/4 osa hihaiseen 1,1 - 2,1 m 
  • Pitkä hihaiseen kauluksella 1,5 - 2,5 m.
  • Lisäksi tarviset Anne ja Helena mekon helmaan 2 cm leveää kuminauhaa 60 - 120 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi. 
  • Lisäksi tarvitset Anne mekon helman poimuttamiseen framilon joustonauhaa 60-120 cm. 
  • Kaikkiin imetysmalleihin tarvitset lisäksi 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
255 g
Arvostelut 0 arvostelua