Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina

Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina
Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetysmekko kaavapaketti, paperiarkkina
21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Unelmalliset imetysmekko kaavat on ostettavissa sekä yksittäin, että edullisemmin pakettina. HUOM! Paketti sisältää mekko kaavat sekä tavallisena, että imetysluukkullisena. Kaikki kaavat on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Paketissa on kolme erilaista kaavaa Anita, Anne ja Helena, joista kaikista voit ommella mukana tulevien ohjeiden puitteissa kolme erilaista variaatiota. Pitkähihaisen korkealla kauluksella sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen mekon avonaisella pääntiellä sekä tavallisena, että imetysluukullisena. Sovituskuvien mekot on ilman imetysluukkua, mutta imetysluukkujen poikkileikkaus tulee samaan kohtaan kuin Anne mekon poikkileikkaus.


Kaikkien mekkojen sivusaumassa on taskut ja yläosasta vyötärölle asti ne ovat hyvin vartalonmyötäiset. Anita mekko on helman muodolta kulmikas ja se kannattaa tehdä ennemmin vähän ohuemmasta kankaasta, jolloin helma laskeutuu kauniisti. Anne mekossa on vyötäröllä sauma ja helma on poimutettu kuminauhalla pussimaiseksi. Helena mekko sopii mainiosti käytettäväksi myös ilman kuminauhaa sillä helma itsessään on kauniin pyöristetyn muotoinen.


Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Tavallisille ja imetysmekoille on omat mittataulukot. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa mekkojen sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. Mekot on kaavoitettu  ylöosasta todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle. Kaavat on sarjottu sen mukaisesti, että kaikki käyttäjät olisi mittataulukon mukaisia.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:

Lyhyt hihaiseen mekkoon 1,1-2,1 m, 3/4 osa hihaiseen 1,1-2,1 m ja pitkä hihaiseen kauluksella 1,5-2,5 m.


Mieleisesi kankaan lisäksi Anne ja Helena mekon helmaan tarvitset 2 cm leveää kuminauhaa 60 - 120 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi. Lisäksi tarvitset Annen helman poimuttamiseen framilon joustonauhaa 60-120 cm. Kaikkiin imetysmalleihin tarvitset lisäksi 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa


Ostettuasi kaavapaketin toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.

Paino:
275 g
Arvostelut 0 arvostelua