Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina

Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina
Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika ja -mekko kaavapaketti, paperiarkkina
35,04 €
43,80 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Voit ommella kaikista kaavoista useampia erilaista variaatiota imetysluukulla tai ilman mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa. Lisäksi kaikki pakettien kaavat on yläosasta samanlaisia, jolloin voit myös yhdistellä niiden kaavanosia.


Tunika kaavapaketti:

Tunika kaavapaketissa on kolme erilaista kaavaa Amanda, Josefiina ja Eila tunika imetysluukulla sekä ilman. Voit tehdä jokaisesta variaation avonaisella pääntiellä tai kietaisuhupulla, t-paita, 3/4 osa ja resorillisena pitkähihaisena sekä mahdollisuus taskuihin. 


Amanda tunika on kokonaisuudessaan hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta resorilla hieman pussittavaksi kiristetty. Josefiina tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty. Rinnan alla on leikkaus ja etuhelmassa todella suuret taskut. Eila tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty.


Mekko kaavapaketti:

Mekko kaavapaketissa on kolme erilaista kaavaa Anita, Anne ja Helena mekko imetysluukulla sekä ilman. Voit tehdä jokaisesta variaation avonaisella pääntiellä tai korkealla kaulukselle, t-paita, 3/4 osa ja pitkähihaisena sekä sivusaumaan tulevilla taskuilla. 


Anita mekko on helman muodolta kulmikas ja se kannattaa tehdä ennemmin vähän ohuemmasta kankaasta, jolloin helma laskeutuu kauniisti. Anne mekossa on vyötäröllä sauma ja helma on poimutettu kuminauhalla pussimaiseksi. Helena mekko sopii mainiosti käytettäväksi myös ilman kuminauhaa sillä helma itsessään on kauniin pyöristetyn muotoinen.


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa mekkojen sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. 


Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Kaikki kaavat on etenkin yläosasta kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluat omastasi yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla! Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle (n. 8% elastaania) materiaalille. Sovituskuvissa 170 cm pituisella mallilla on perus kokotaulukon mukaisesti käytössä koko 48 ilman imetysluukkua.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
465 g
Arvostelut 0 arvostelua