Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina

Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina
Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina Unelmallinen imetystunika kaavapaketti, paperiarkkina
21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Unelmalliset imetystunika kaavat on ostettavissa sekä yksittäin, että edullisemmin pakettina. HUOM! Paketti sisältää tunika kaavat sekä tavallisena, että imetysluukkullisena. Kaikki kaavat on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Paketissa on kolme erilaista kaavaa Amanda, Josefiina ja Eila, joista kaikista voit ommella mukana tulevien ohjeiden puitteissa kolme erilaista variaatiota. Pitkähihaisen hupputunikan, lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen tunikan sekä tavallisena, että imetysluukullisena. Sovituskuvien tunikat on ilman imetysluukkua, mutta imetysluukkujen poikkileikkaus tulee samaan kohtaan kuin Josefiina tunikan etukappaleen poikkileikkaus.


Amanda tunika on hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta resorilla hieman pussittavaksi kiristetty ja sivusaumoissa on taskut. Josefiina tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty. Rinnan alla on leikkaus ja etuhelmassa todella suuret taskut. Eila tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty ja sivusaumoissa on taskut.


Kaikki kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Tavallisille ja imetystunikoille on omat mittataulukot. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Imetysversioissa tunikoiden sivusaumaan tulee rinnan kohdalle poimutus, joka antaa tilaa imetysajan suuremmalla kuppikoolle. Tunikat on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:

Lyhyt hihaiseen Eila tunikaan 1,3 - 2 m, 3/4 osa hihaiseen 1,5 - 2 m ja huppariin 1,8 - 2,4 m.

Lyhyt hihaiseen Josefiina tunikaan 1,4 - 2 m, 3/4 osa hihaiseen 1,5 - 2 m ja huppariin 2,2 - 2,8 m.

Lyhyt hihaiseen Amanda tunikaan 0,8 - 1,2 m, 3/4 osa hihaiseen 1 - 1,40 m ja huppariiin 1,6 - 2,1 m


Lisäksi kaikkien mallien huppareihin tarvitsee hihoihin 25 cm resoria, kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä huppuun, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta. Kaikkiin Amanda tunikoihin tarvitsee myös helmaan resoria, vaatteen koosta ja putkella olevan resorin leveydestä riippuen 25 - 45 cm. Eilan ja Josefiinan helmaan tarvitset 2 cm leveää kuminauhaa 90 - 140 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi. Lisäksi kaikkiin imetysmalleihin tarvitset 1,5 cm leveää kuminauhaa sekä framilon joustonauhaa


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty. 

Paino:
235 g
Arvostelut 0 arvostelua