Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana

Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana
Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana Unelmallinen tunika ja mekko kaavapaketti, PDF-kaavana
25,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUOM! Tämä on itse tulostettava PDF-kaava ja toimitetaan sähköisesti. Tuote sisältää Unelmallisen suositut tunika ja -mekko kaavapaketit. Voit ommella kaikista kaavoista useampia erilaista variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa. 


Kaikki pakettien kaavat on yläosasta samanlaiset, jolloin voit myös yhdistellä niiden kaavanosia. Molempiin käy samat hihat, mekkojen korkea kaulus sopii suoraan tunikoiden avonaiselle pääntielle ja tunikoiden pienemmän huppupääntien voi kopioida suoraan myös mekkoihin, jolloin kaikista mekoista saa kauluksen sijaan hupullisia.


Tunika kaavapaketti:

Tunika kaavapaketissa on kolme erilaista kaavaa Amanda, Josefiina ja Eila, joista jokaisesta voit tehdä variaation avonaisella pääntiellä tai kietaisuhupulla, t-paita, 3/4 osa ja resorillisena pitkähihaisena sekä mahdollisuus taskuihin. Amanda tunika on kokonaisuudessaan hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta resorilla hieman pussittavaksi kiristetty. Josefiina tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty. Rinnan alla on leikkaus ja etuhelmassa todella suuret taskut. Eila tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty.


Mekko kaavapaketti:

Mekko kaavapaketissa on kolme erilaista kaavaa Anita, Anne ja Helena, joista jokaisesta voit tehdä variaation avonaisella pääntiellä tai korkealla kaulukselle, t-paita, 3/4 osa ja pitkähihaisena sekä sivusaumaan tulevilla taskuilla. Anita mekko on helman muodolta kulmikas ja se kannattaa tehdä ennemmin vähän ohuemmasta kankaasta, jolloin helma laskeutuu kauniisti. Anne mekossa on vyötäröllä sauma ja helma on poimutettu kuminauhalla pussimaiseksi. Helena mekko sopii mainiosti käytettäväksi myös ilman kuminauhaa sillä helma itsessään on kauniin pyöristetyn muotoinen.


Koon valinta:

Kaikki kaavat on arkeilla koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Kaikki kaavat on  etenkin yläosasta kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluat omastasi yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla! Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle (n. 8% elastaania) kankaalle.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Molempien kaavapakettien tiedostossa on yhteensä 38 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua